Η Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924" και η πρόοδος των έργων

Η Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924" και η πρόοδος των έργων

Η ετήσια καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/9), με τέσσερα προ ημερησίας διατάξεως θέματα. Δείτε την πρόοδο των εργασιών στην "Αγιά Σοφιά". (φωτογραφίες)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς κάθε ημέρα που περνά οι μπουλντόζες δουλεύουν στο φουλ στο οικόπεδο.

Ο χώρος έχει καθαριστεί, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες από την Eurokinissi που πιστοποιούν την πρόοδο των εργασιών για την "Αγιά Σοφιά".

 Η ετήσια καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/9), με τέσσερα προ ημερησίας διατάξεως θέματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της εταιρίας, Ολύμπου και Πάτμου - Μαρούσι, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω:

1.Εγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2016, της Εκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθεσης του Ορκωτού Λογιστή.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2016 - 31.12.2016

3.Εκλογή Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και αναπληρωματικού για τη χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής του.

4.Ενημέρωση των μετόχων της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε. σχετικά με την υπ’ αριθμ. 85/25-07-2017 έγκριση δόμησης του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και έγκριση αυτής.

Παρέστησαν μέτοχοι αντιπροσωπεύοντας εκατόν πενήντα μία χιλιάδες (151.000) μετοχές.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Ζαχόπουλος και Γραμματέας ο τέως Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Διονύσιος Γιαννακόπουλος".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αποκλειστικό για Novartis: Το μανιφέστο του Πληροφοριοδότη Β'

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 24/7: Ο "πληροφοριοδότης Β'", πρώην στέλεχος της Novartis, ο οποίος κατέθεσε στο FBI και μίλησε για τις εμπειρίες του σχετικά με τις μίζες της εταιρείας, αποκαλύπτει μέσω του δικηγόρου του, γιατί αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή

Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Μαχλά

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ανοίγει το χρονοντούλαπο της ιστορίας και θυμίζει την απίστευτη ιστορία του Νίκου Μαχλά, που κατάφερε κάτι μοναδικό στην καριέρα του.

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο της 'πύλης του Άδη' - Γιατί πέθαινε ό,τι την πλησίαζε

Όχι δεν ήταν η θανατηφόρα ανάσα του θεού του κάτω κόσμου ή του Κέρβερου - Η επιστημονική απάντηση για το "πέρασμα στον κάτω κόσμο"

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει αλλάξει ομάδα

Ο ηθοποιός που θα μας θυμίζει για πάντα το 'Είμαστε στον Αέρα' βγήκε στον αέρα του Rec.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24