Η Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924" και η πρόοδος των έργων

Η Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924" και η πρόοδος των έργων

Η ετήσια καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/9), με τέσσερα προ ημερησίας διατάξεως θέματα. Δείτε την πρόοδο των εργασιών στην "Αγιά Σοφιά". (φωτογραφίες)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς κάθε ημέρα που περνά οι μπουλντόζες δουλεύουν στο φουλ στο οικόπεδο.

Ο χώρος έχει καθαριστεί, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες από την Eurokinissi που πιστοποιούν την πρόοδο των εργασιών για την "Αγιά Σοφιά".

 Η ετήσια καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/9), με τέσσερα προ ημερησίας διατάξεως θέματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της εταιρίας, Ολύμπου και Πάτμου - Μαρούσι, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω:

1.Εγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2016, της Εκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθεσης του Ορκωτού Λογιστή.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2016 - 31.12.2016

3.Εκλογή Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και αναπληρωματικού για τη χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής του.

4.Ενημέρωση των μετόχων της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε. σχετικά με την υπ’ αριθμ. 85/25-07-2017 έγκριση δόμησης του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και έγκριση αυτής.

Παρέστησαν μέτοχοι αντιπροσωπεύοντας εκατόν πενήντα μία χιλιάδες (151.000) μετοχές.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Ζαχόπουλος και Γραμματέας ο τέως Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Διονύσιος Γιαννακόπουλος".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Ryanair: Αλλάζει την πολιτική χειραποσκευών

Από πότε τίθενται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα της Ryanair. Ποιοι έχουν δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα της

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΦΩΤΟ

Απόκοσμο τοπίο στο Τσέρνομπιλ: Εκεί όπου ο χρόνος 'πάγωσε' για πάντα

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο μιας από τις χειρότερες τραγωδίες που βίωσε ποτέ ο πλανήτης, εκεί όπου τα επίπεδα ραδιενέργειας παραμένουν υψηλά προκαλώντας ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον και τον πληθυσμό της περιοχής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24