ΑΕΚ

Η στέψη και η φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-2018. Το Sport24.gr καταγράφει όσα συνέβησαν το Σάββατο (5/5), από τον αγώνα και τη στέψη στη Ριζούπολη μέχρι τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια. (PHOTOS, VIDEOS).

Το Σάββατο (5/5) ήταν ημέρα γιορτής για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 30ή αγωνιστική της Super League, η Ένωση θα σήκωνε την κούπα του πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Από νωρίς οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν κατακλύσει τους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτούς γύρω από τη Ριζούπολη, δίνοντας "κιτρινόμαυρο" χρώμα.

Κατά την άφιξή της στη Ριζούπολη, η αποστολή της ΑΕΚ γνώρισε την αποθέωση. "Να τοι, να τοι, οι πρωταθλητές" φώναζαν οι ενθουσιώδεις φίλοι της Ένωσης μόλις αντίκρισαν το πούλμαν. Την αποθέωση γνώρισε και το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος δεν έπαιξε με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω τραυματισμού.

Στη διάρκεια του αγώνα στη Ριζούπολη, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντικατέστησε τον Μάρκο Λιβάγια και τη στιγμή της αλλαγής του ο κόσμος της ΑΕΚ φώναξε σύνθημα υπέρ της παραμονής του στον "Δικέφαλο". " Δεν θα φύγεις από 'δω ποτέ, Λάζαρε, Λάζαρε...",φώναξαν ρυθμικά οι οπαδοί. Το ίδιο και μετά το ματς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη (1-0), καθώς το γκολ του Σέρχιο Αραούχο έκανε τη διαφορά. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν η καλύτερη στη φετινή σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη λήξη του ματς, η ΠΑΕ μέσω social media έστειλε το εξής μήνυμα: "24 χρόνια μετά και είμαστε ακόμα στην αρχή. We are back. AEK FC Greek Champions 2018". Τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, η Ριζούπολη πήρε "φωτιά".



Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χορεύοντας και κρατώντας καπνογόνα.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχήθηκε μετά τον τίτλο να πανηγυρίσει η ΑΕΚ κι άλλα πρωταθλήματα, αλλά στην Αγιά Σοφιά. Υποστήριξε, ακόμα, ότι οι νίκες με τον Ολυμπιακό ήταν κομβικές για την πρωτιά στη Super League.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος έκανε λόγο για την καλύτερη στιγμή της ζωής του, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για παίκτες ποιοτικούς με προσωπικότητες.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλα αυτά την ώρα που οι παίκτες έβγαζαν τη μία selfie μετά την άλλη και πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά που έκοψαν πρώτοι το νήμα της Super League.

Με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Ριζούπολη και το τελετουργικό για το πρωτάθλημα, οι παίκτες της ΑΕΚ ανέβηκαν στο διώροφο ανοιχτό πούλμαν με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τους περίμεναν χιλιάδες φίλοι των "κιτρινόμαυρων".

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
AEK EUROKINISSI SPORTS

Η Νέα Φιλαδέλφεια "κάηκε" για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ! Έξω από το εργοτάξιο της "Αγιά Σοφιάς" επικράτησε πανικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ