ΑΕΚ

Η εβδομάδα του Σιμόες

Η εβδομάδα του Σιμόες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγωνία στην ΑΕΚ για την συμμετοχή του Αντρέ Σιμόες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα (17/10). Περιμένει ο Κετσπάγια να δει την ετοιμότητα του Πορτογάλου.

Είναι γεγονός πως ο Τιμούρ Κετσπάγια ειδικώς και η ΑΕΚ γενικώς, έχουν πολλά ζητήματα να λύσουν. Άλλωστε τα απόνερα του ντέρμπι και της δύσκολης προηγούμενης εβδομάδας, ακόμα δεν έχουν φύγει.

Ανάμεσα στα «καυτά» θέματα και μάλιστα σε πρώτη γραμμή βαρύνουσας σημασίας, είναι και αυτό του Αντρέ Σιμόες. Βλέπετε, η επιστροφή του Πορτογάλου χαφ στην αγωνιστική δράση, «καίει» την ΑΕΚ. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως η απουσία του Σιμόες από το ντέρμπι και οι λόγοι της απουσίας του, αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο έντασης.

Ο Πορτογάλος χαφ ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και μέχρι την προπόνηση του Σαββάτου (8/10), έκανε μόνο θεραπεία και πρόγραμμα εντός του γυμναστηρίου. Ωστόσο ο Σιμόες, πιθανόν ακόμα και στη σημερινή (10/10) προπόνηση, θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές. Καταρχήν να μπει στο γήπεδο και να βγάλει κομμάτι του προγράμματος. Και στη συνέχεια να ανεβάσει τους ρυθμούς της δουλειάς. Θεωρητικά πιθανότητες έχει να προλάβει να είναι έτοιμος και… διαθέσιμος για το ματς με την Λάρισα την προσεχή Δευτέρα (10/10). Ωστόσο αυτό είναι κάτι που μένει να φανεί στις επόμενες προπονήσεις.

Δεδομένα θα είναι πλήγμα για την ΑΕΚ, αν δεν καταφέρει να παίξει ο Σιμόες ούτε και στην Λάρισα. Ειδικά μετά απ' όσα έγιναν στο ντέρμπι. Από την άλλη μεριά, προφανώς και δεν μπορεί να επιστρατευτεί, αν δεν είναι έτοιμος.

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ