ΑΕΚ

Η εβδομάδα του Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Είτε για νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, είτε για παραχώρηση στη Τουλούζ, οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουηδού μέσου.

Στην ερώτηση πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον, η απάντηση ήταν μια εδώ και πολύ καιρό: "Μετά τα ματς με την ΤΣΣΚΑ". Τα παιχνίδια με τους Ρώσους πέρασαν και ως εκ τούτου έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να "τρέξουν" οι εξελίξεις με τον Σουηδό χαφ.

Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο. Άλλωστε ο χρόνος πλέον πιέζει. Και με δεδομένο πως αναμένεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του Γιόχανσον, η υπόθεση θα ανοίξει. Άλλωστε φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει καταρχήν η θέση της κάθε εμπλεκόμενης πλευράς. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουηδού μέσου.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως ο χρόνος που έχουν μπροστά τους, επί της ουσίας είναι λίγος. Και αν ο Αύγουστος περάσει χωρίς να έχει κλείσει η υπόθεση Γιόχανσον, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ο παίκτης μπορεί να χαιρετήσει χωρίς να μπει ούτε ευρώ στο ταμείο της ομάδας. Ωστόσο εκείνο που έλεγαν ακόμα και χθες (6/8) υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, είναι πως η πρώτη κίνηση που εξακολουθεί να έχει απόλυτη προτεραιότητα, είναι η διαπραγμάτευση με τον Σουηδό για νέο συμβόλαιο.

Πρόταση υπάρχει έτοιμη και με όρους πολύ καλύτερους απ' αυτούς της τρέχουσας συμφωνίας. Στόχος της ΑΕΚ είναι να καθίσει μέσα στις επόμενες μέρες στο ίδιο τραπέζι με τον Γιόχανσον για την διαπραγμάτευση. Σε περίπτωση που υπάρξει αδιέξοδο, είναι προφανές πως η επόμενη κίνηση θα είναι να εξεταστούν οι προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη. Ωστόσο οι απαιτήσεις της ΑΕΚ εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ υψηλότερα, από τις προσφορές που μέχρι τώρα υπάρχουν, έστω και σε φιλολογικό ενδιαφέρον.

Η ΤΟΥΛΟΥΖ... ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ

Αν πιστέψει κανείς τα... τιτιβίσμα των Γάλλων δημοσιογράφων, η μεταγραφή του Γιόχανσον στην Τουλούζ είναι θέμα... ημερών. Παρόλο που και οι Γάλλοι πλέον παραδέχονται, πως η πρώτη πρόταση που άγγιζε το 1.500.000 ευρώ, απορρίφθηκε από την ΑΕΚ. Πάντως εκείνο που έρχεται ως κλίμα, είναι πως η Τουλούζ ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση εντός της εβδομάδας. Πιθανότατα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η κουβέντα του Γιόχανσον με την ΑΕΚ και στην περίπτωση που δεν έχει προκύψει αποτέλεσμα. Άλλωστε είναι δεδομένο πως οι Γάλλοι θα παρακολουθούν τις εξελίξεις της υπόθεσης στην Αθήνα.

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Από την μόνη εμπλεκόμενη πλευρά που δεν βγαίνουν σχεδόν καθόλου ενδείξεις προθέσεων, είναι αυτή του ίδιου του Γιόχανσον. Φέρεται να μην είναι πολύ θετικός ο Σουηδός μέσος στην προοπτική να ανανεώσει τώρα το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Αλλά ακόμα δεν έχει καθίσει καν στο τραπέζι με την Ένωση, επομένως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένα. Επίσης φέρεται να βλέπει θετικά την προοπτική της Τουλούζ. Αλλά και σ' αυτή την περίπτωση, όλα είναι θεωρητικά. Πάντως ο Γιόχανσον είναι ο μόνος σ' αυτή την υπόθεση, που δεν βιάζεται. Εξάλλου ο χρόνος είναι σύμμαχος του Σουηδού μέσου, έτσι κι αλλιώς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ