ΑΕΚ

Η επόμενη μέρα και ο… Βάργκας

Η επόμενη μέρα και ο… Βάργκας
Βάργκας INTIME SPORTS

Ήδη μέσα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Γκουστάβο Πογέτ προσπάθησε να δώσει σύνθημα ανασύνταξης και δουλειάς. Ενώ ο Ουρουγουανός θα επιληφθεί και του θέματος της αποβολής του Βάργκας.

«Σκασμένος» ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ. Δεν τον χωρούσε ο τόπος. Πάντως στους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, προσπάθησε να δώσει σύνθημα ανασύνταξης και δουλειάς. Άλλωστε ο Ουρουγουανός ξέρει πως η καμπή είναι κρίσιμη και το «χαστούκι» από τον Αστέρα μπορεί να προκαλέσει… κατήφορο.

«Ότι έγινε, έγινε. Δεν μπορούμε πια να κάνουμε τίποτα. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, αλλά τώρα πρέπει να δούμε πως θα δουλέψουμε σωστά σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής για να αλλάξουμε κάποια πράγματα», είπε ο Πογέτ στους παίκτες του στα αποδυτήρια αμέσως μετά την λήξη του ματς.

Ο Ουρουγουανός έχει μπροστά του σκληρή δουλειά στο διάστημα της διακοπής. Σ’ όλα τα επίπεδα. Τα αγωνιστικά ζητήματα που έχει να διευθετήσει είναι πολλά και σύνθετα, ενώ το κλίμα έγινε ξανά βαρύ στην ΑΕΚ. Κάτι που ήδη φάνηκε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ αμέσως μετά την λήξη του ματς με τον Αστέρα.

Η υπόθεση Βάργκας

Όσο και αν ο Πογέτ προσπαθούσε να μην ρίξει δημοσίως στην… πυρά τον Ρόναλντ Βάργκας, η απερίσκεπτη ενέργεια του Βενεζουελάνου θα είναι από τα πρώτα προ ημερησίας διατάξεως θέματα προς επίλυση. « Θα το διευθετήσουμε εσωτερικά» αρκέστηκε να πει στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Με δεδομένο πως έχει ως βασική αρχή την πειθαρχία, τέτοιο κρούσμα απειθαρχίας, δύσκολα θα περάσει ατιμώρητο. Πάντως ο Βάργκας αναχωρεί για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βενεζουέλας. Ως εκ τούτου πρακτικά εξελίξεις θα υπάρξουν, μόλις επιστρέψει στην Αθήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ