ΑΕΚ

Η επέμβαση του Τσιγκρίνσκι ανοίγει θέμα στόπερ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τσιγκρίνσκι θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο χέρι και στην ΑΕΚ "ανοίγουν" θέμα στόπερ καθώς ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος και απαιτητικός.

Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο χέρι και στην "Ένωση" ανοίγουν θέμα στόπερ καθώς ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος και απαιτητικός και ο Λαμπρόπουλος έχει ακόμα χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει.

Προτεραιότητα της ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι η απόκτηση επιθετικού που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο οι εξελίξεις με τον Τσιγκρίνσκι συνιστούν απαραίτητη και την ενίσχυση της ομάδας στα στόπερ.

Ο Ουκρανός πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να αντικαταστήσει τη λάμα που του είχε τοποθετηθεί στο αριστερό χέρι του, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν και ως εκ τούτου, το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Οι διαθέσιμες λύσεις για το κέντρο της άμυνας είναι οι Βράνιες και Τσόσιτς, με τον Τζανετόπουλο να μην είναι στις βασικές επιλογές και τον Λαμπρόπουλο να θέλει ακόμα αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που φαίνεται ότι στην Ένωση εξετάζουν για ακόμα έναν στόπερ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο Μανόλο Χιμένεθ, στα δύσκολα ματς θα επιλέγει σχήμα με 3 αμυντικούς και με τον Τσίγκρι τραυματία, ο αριθμός δεν βγαίνει.

Πηγή: aek1924gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ