ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για την αρχική ενδεκάδα της Ένωσης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ αναμετράται στη Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό για τη 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (3/12, 19:30). Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, επέλεξε τον Παναγιώτη Τσιντώτα να υπερασπιστεί την "κιτρινόμαυρη" εστία στην πρώτη επιστροφή του στην πόλη της Βοιωτίας (ο Ανέστης εκτός αποστολής, ο Μπάρκας όχι 100% έτοιμος).

Διατηρείται η τριάδα - αποτελούμενη από τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Βράνιες - στην άμυνα, ο Γκάλο είναι στο δεξί άκρο, ο Έλντερ Λόπες στο αριστερό, ενώ οι Σιμόες και Γαλανόπουλος συνθέτουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Επιστροφή για τον Πορτογάλο, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του.

Μάρκο Λιβάγια, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σέρχιο Αραούχο (στην επιστροφή του μετά την τιμωρία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) διαμορφώνουν την τριάδα στην επίθεση της Ένωσης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.

Στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κονέ, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με Λεβαδειακό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ