ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αλλαγές περιλαμβάνει η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μόνον οι Τσιγκρίνσκι και Σιμόες παρέμειναν βασικοί, "δίδυμοι πύργοι" με Πέκχαρτ - Αλμέιδα στην επίθεση.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στους "Ζωσιμάδες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία (30ή) αγωνιστική της Super League και ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, άλλαξε τα μέλη της αρχικής ενδεκάδας κατά τα 9/11 σε σχέση με τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στο βασικό σχήμα παρέμειναν μόνον οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Αντρέ Σιμόες, ενώ για την κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκαν οι "δίδυμοι πύργοι" με τους Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Στην υπεράσπιση της "κιτρινόμαυρης" εστίας επιστρέφει ο Βασίλης Μπάρκας, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να είναι παρτενέρ του Ουκρανού στο κέντρο της άμυνας.

Το δεξί αμυντικό άκρο θα καλύψει ο Μιχάλης Μπακάκης και το αριστερό ο Βινίσιους. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς θα πλαισιώσει τον Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή με τους Τάσο Μπακασέτα και Ρόναλντ Βάργκας να κινούνται εξ' αριστερών κι εκ δεξιών, αντίστοιχα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ