ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα "Πηγάδια", με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να παίρνει φανέλα βασικού. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Ισπανού τεχνικού.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη από την ομάδα της Θράκης (15/10, 20:30) για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Αυτή την φορά οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Ξάνθη, δεν είχαν απολύτως καμία έκπληξη. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όπως ήδη είχατε ενημερωθεί από το Sport24, είναι η επιλογή του Ισπανού τεχνικού για παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας αμυντικός επιστρέφει σε επίσημο ματς για πρώτη φορά ύστερα από 6,5 μήνες, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού. Επίσης ο Ισπανός ξεκινά για πρώτη φορά στην ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος (το είχε κάνει και στο ματς με την Αούστρια), τον Λιβάγια, τον Αραούχο, τον Μάνταλο και τον Χριστοδουλόπουλο μαζί.

Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έκρινε πως ο Γιόχανσον είναι κουρασμένος από τα δυο παιχνίδια που έδωσε με την εθνική Σουηδίας. Στα δυο άκρα της άμυνας θα είναι ο Μπακάκης με τον Γκάλο, καθώς και ο Λόπες δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ξανά ο Ανέστης, μετά την παρένθεση με Τσιντώτα στην Τρίπολη.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο.

Στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο ως αναπληρωματικοί κάθονται οι: Τσιντώτας, Έλντερ Λόπες, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Κλωναρίδης, Πατίτο Ροντρίγκες, Μπακασέτας.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ