ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπακάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε για αριστερό μπακ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Μπακάκη, ενώ στην ενδεκάδα μπήκε ο Αϊντάρεβιτς. Εκτός έμεινε οι Κλωναρίδης.

Εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20.30). Ο Ισπανός βάζει αριστερό μπακ τον Μιχάλη Μπακάκη, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή παίρνει ο Αϊντάρεβιτς. Εκτός έμεινε, αντίθετα, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Με άλλα λόγια, τριάδα στη μεσαία γραμμή με Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς. Στην τριάδα της επίθεσης, στο 4-3-3, οι Μάνταλος, Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος. Ο Ανέστης κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι άλλοι τρεις της άμυνας είναι οι Γκάλο, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι.

ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ - ΤΡΙΣΤΑΣΟΝ!

Η ενδεκάδα: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια. Τη 18άδα συμπληρώνουν οι: Τσιντώτας, Λόπες, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο και Αλμέιδα. Εκτός αποστολής λοιπόν οι Τρίστασον και Γιακουμάκης.

Η ΤΣΣΚΑ κατεβαίνει με 5-3-2: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Γκολοβίν, Τζαγκόεβ, Τσάλοβ, Βιτίνιο. Ο Νάτχο έμεινε εκτός ενδεκάδας και τη θέση του πήρε ο Τσάλοβ. Στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ οι: Πομάζουν, Ιγκνασέβιτς, Μιλάνοφ, Μακάροβ, Νάτχο, Κουτσάεβ, Ολανάρε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ