ΑΕΚ

Η ενδεκάδα που επιλέξατε για την ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία να φτιάξετε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ. Δείτε ποιους έντεκα επιλέξατε.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ (17/8, 21:45) την Μπριζ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Europa League και το Sport24.gr σας έβαλε στη θέση του Μανόλο Χιμένεθ.

Με βάση τη συμμετοχή σας στη ψηφοφορία θα προτιμούσατε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης να παρατάξει μια ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Είναι ξεκάθαρη η προτίμηση για τη χρησιμοποίηση του Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, ενώ η αμυντική τετράδα που έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά αποτελείται από τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες ως αμυντικό δίδυμο έχοντας εκ δεξιών κι εξ' αριστερών τους, τους Μπακάκη και Λόπες αντίστοιχα.

Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, Χριστοδουλόπουλος και Κλωναρίδης στα "φτερά", Μάνταλος στο κέντρο της κεντρικής τριάδας και ο Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επιλέξατε: Ανέστης (72,49%), Μπακάκης (15,23%), Τσιγκρίνσκι (15,36%), Βράνιες (22,76%), Έλντερ Λόπες (16,19%), Σιμόες (17,32%), Γιόχανσον (15,33%), Χριστοδουλόπουλος (13,81%), Μάνταλος (18,06%), Κλωναρίδης (11,59%), Λιβάγια (73,75%).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ