ΑΕΚ

Η ελπιδοφόρα επιστροφή του Κορδέρο

Η ελπιδοφόρα επιστροφή του Κορδέρο
Κορδέρο Δημούτσος INTIME SPORTS

Ύστερα από ενάμιση μήνα απουσίας από τα γήπεδα, ο Μιγκέλ Κορδέρο πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και η εμφάνισή του στα τελευταία λεπτά ήταν ενθαρρυντική.

Τελευταία φορά που ο Ισπανός μέσος, Μιγκέλ Κορδέρο, είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν στις 4 Απριλίου στο ματς με τον Άλιμο, όταν ο Κορδέρο αντικατέστησε τον Γιόχανσον στο 64’ και είχε κάποιες καλές στιγμές στον αγώνα.

Έκτοτε, ο Κορδέρο δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, παρόλο που είχε βρεθεί σε κάποιες από τις αποστολές της ομάδας και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έκανε το comeback.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ αντικατέστησε τον Αραβίδη στο 85’ και παρόλο που αγωνίστηκε μόλις λίγα λεπτά έδειξε καλά δείγματα γραφής, ενώ είχε μια καλή συνεργασία με τον Πλατέλλα, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Η επιστροφή του Κορδέρο έρχεται σε ένα κατάλληλο σημείο για τον Δέλλα, καθώς οι Ανάκογλου και Γιόχανσον έχουν "καταπιεί" πολλά χιλιόμετρα στα τελευταία ματς και ο Ισπανός μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ