ΑΕΚ

Η… έκπληξη του Χιμένεθ στην ΑΕΚ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε από την Παρασκευή (26/5) την αποστολή για το ματς της Κυριακής (28/5) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Μια έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το τέλος της σημερινής (26/5) απογευματινής προπόνησης. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής (28/5) με τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που αναμενόταν να κάνει αύριο (27/5) μετά την τελευταία προπόνηση. Άλλωστε αυτή ήταν μέχρι τώρα η πάγια τακτική του Ισπανού τεχνικού. Σχεδόν πάντα, ανακοίνωνε τις επιλογές του, στην τελευταία προπόνηση. Εξαίρεση ήταν κάποια ματς εκτός Αθηνών, που η ΑΕΚ είχε ταξίδι.

Όμως τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά ο Χιμένεθ επέλεξε να ανακοινώσει από σήμερα τις επιλογές του, οι οποίες πάντως δεν έχουν εκπλήξεις.

Είναι και πάλι εκτός, όπως και στα τρία προηγούμενα ματς, ο Ρόναλντ Βάργκας. Ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας πλέον Πατίτο, όπως και ο τιμωρημένος Βράνιες.

Επίσης ο Χιμένεθ πήρε μετά από πολύ καιρό στην αποστολή και τον νεαρό Μεληκιώτη. Ωστόσο συνολικά επέλεξε 19 παίκτες. Επομένως κάποιον θα κόψει την τελευταία στιγμή. Μένει να φανεί αν θα είναι ο Μεληκιώτης, ή θα κάνει κάποια έκπληξη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μεληκιώτης.

H αποστολή της Ένωσης:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ