ΑΕΚ

Η διπλή συγγνώμη του Βράνιες

ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΡΑΝΙΕΣ ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΡΑΝΙΕΣ ΧΙΜΕΝΕΘ EUROKINISSI

Ενώπιον πρώτα του Μανόλο Χιμένεθ και κατόπιν των συμπαικτών του, απολογήθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες για το θερμό επεισόδιο της προηγούμενης Πέμπτης (09/11).

Έτσι κι αλλιώς ο βασικός υπαίτιος του θερμού επεισοδίου της προηγούμενης Πέμπτης (9/11) στα Σπάτα, ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Επομένως σε κάθε περίπτωση, ο Βόσνιος στόπερ όφειλε μια συγγνώμη τόσο από τον Μανόλο Χιμένεθ, για τον τρόπο που αντέδρασε, όσο και από τους συμπαίκτες του για την ένταση που προκάλεσε μέσα στην ομάδα.

Κι ο Βράνιες στη σημερινή (13/11) προπόνηση απολογήθηκε ενώπιον και του προπονητή αλλά και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Πρώτα μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό και παραδέχθηκε το λάθος του, ενώ ζήτησε και συγγνώμη. Μια συγγνώμη, την οποία δέχθηκε ο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια ο Βράνιες μίλησε στα αποδυτήρια και στους συμπαίκτες του. Και επίσης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του και. Βεβαίως ήδη ο Βράνιες, όπως έχετε διαβάσει από νωρίς στο Sport24.gr, έχει πάρει το μήνυμα, πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που έγινε ανεκτή μια τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αλλά προς το παρόν το θέμα έκλεισε με την… απολογία του Βράνιες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ