ΑΕΚ

Η ατζέντα της συνάντησης στην Περιφέρεια

Η ατζέντα της συνάντησης στην Περιφέρεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σημερινή συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου κατέχει εξέχουσα θέση στην "εκστρατεία" της ΑΕΚ για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα κρίσιμα θέματα που αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στο ραντεβού.

Στην «εκστρατεία» που πλέον η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η σημερινή (19.00) συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, κατέχει εξέχουσα θέση.

Σε τέτοιο βαθμό που θα βρεθούν στα γραφεία της Περιφέρειας, όλες οι «κεφαλές» του έργου, ου μη του Δημήτρη Μελισσανίδη (με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Δικέφαλος 1924) εξαιρουμένου. Ακόμα και το ταξίδι του στην Κύπρο ματαίωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς , για να δώσει το παρών. Το Sport24.gr λίγες ώρες πριν από την σημαντική συνάντηση, επιχειρεί να ανοίξει την ατζέντα.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως για να προχωρήσει το έργο του γηπέδου, θα πρέπει να έχουν αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την ηγεσία της. Το έχουν διαμηνύσει άλλωστε σε κάθε τόνο, από την πρώτη μέρα της παρουσίασης του πρότζεκτ.

Γι αυτό άλλωστε και υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ από το γεγονός, πως η Ρένα Δούρου απάντησε αμέσως και θετικά, στο αίτημα για την σημερινή συνάντηση. Μάλιστα θα είναι και η πρώτη εκ του σύνεγγυς γνωριμία των ανθρώπων της ΑΕΚ και της Δικέφαλος 1924, με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας, καθώς η τελευταία συνάντηση, που αφορούσε το θέμα του γηπέδου, ήταν με τον Γιάννη Σγουρό.

Είναι δεδομένο πως στο τραπέζι της συζήτησης, θα πέσει και το ήδη εγκεκριμένο κονδύλι των 20 εκατομμυρίων Ευρώ. Είναι προφανές πως η επιδίωξη της πλευράς της ΑΕΚ, θα είναι μια δέσμευση πως θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και ήδη εγκεκριμένα. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα σημεία.

Από την ΑΕΚ θέλουν να ενημερώσουν την Περιφερειάρχη Αττικής, όπως έκαναν και πριν από λίγες μέρες με τους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Φιλαδέλφειας, πως το έργο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι απολύτως «θωρακισμένο» νομικά.

Έχει νόμο, έχει την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ και έχει υπέρ όλες τις καίριες εισηγήσεις στην περιβαλλοντική μελέτη που απαιτείται για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Ενώ πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να ξεκαθαρίσουν στη Ρένα Δούρου, πως αφενός σκοπεύουν να μην ξεφύγουν κατ’ελάχιστο από το πλαίσιο της νομιμότητας και αφετέρου επιδιώκουν την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια στην πορεία του έργου για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ