ΑΕΚ

H αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, πήρε 21 παίκτες στην αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (12/5, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή ποιους τρεις θα "κόψει".

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας στο μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ (12/5, 20:30). Η αλήθεια είναι πως η τελική επιλογή της αποστολής ήταν για τον Μανόλο Χιμένεθ μια υπόθεση πολύ πιο περίπλοκη, ίσως ακόμα και από τις αποφάσεις για την βασική ενδεκάδα.

Και αυτό λόγω των περιορισμένων που υπάρχουν με την υποχρεωτική παρουσία δυο πιτσιρικάδων. Εξ ου και ο Ισπανός τεχνικός μετέθεσε τις αποφάσεις για τους παίκτες που θα έχει δίπλα του στον πάγκο, για την τελευταία στιγμή. Πήρε στην αποστολή συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί να «κόψει» τρεις εξ αυτών, λίγο πριν την σέντρα του τελικού. Ήδη πάντως εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κονέ, ο τραυματίας Μασούντ και οι Τζανετόπουλος, Τσόσιτς κι Αϊντάρεβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αντωνίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ