ΑΕΚ

Η απόλυτη δικαίωση για Αραβίδη, Πλατέλλα

Η απόλυτη δικαίωση για Αραβίδη, Πλατέλλα
INTIME SPORTS

Οι Αραβίδης και Πλατέλλας ξεκίνησαν από χαμηλά, έβαλαν τον πήχη ψηλά και εντέλει ήρθε η κλήση τους στην Εθνική Ανδρών. Η δικαίωση των κόπων τους και τα συγχαρητήρια της ΑΕΚ.

Ο ένας (λέγε με Αραβίδη) βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της ΑΕΚ στην περσινή σεζόν. Ο άλλος (λέγε με Πλατέλλα) έχει κάνει δυο σούπερ χρονιές με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αμφότεροι ξεκίνησαν από χαμηλά και έχουν βάλει τον πήχη στον… ουρανό. Και η σημερινή (πρώτη στην καριέρα τους) κλήση στην εθνική ομάδα των ανδρών, αποτελεί την απόλυτη δικαίωση.

Για τον Χρήστο Αραβίδη αυτή η πρόσκληση ήταν… γραμμάτιο ήδη από πέρυσι. Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα η κλήση, μετά τα «διαστημικά» παιχνίδι που έκανε με Σεβίλλη και Πλατανιά, παρουσία του Τσάνα, ήταν σχεδόν νομοτελειακή. Και οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δούλεψαν σκληρά, πάλεψαν πολύ και το εθνόσημο έρχεται ως επιβράβευση κόπων και ιδρώτα.

Το περίμεναν αλλά…

Μια μόνο ματιά σ’ όσα έχουν κάνει και το τελευταίο διάστημα και την τελευταία σεζόν ο Αραβίδης και ο Πλατέλλας, αυτή η πρόσκληση στην εθνική ομάδα, δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κανέναν στα Σπάτα. Από την άλλη μεριά και οι δυο επιθετικοί της ΑΕΚ ήθελαν τόσο πολύ να φορέσουν το εθνόσημο, που προσπαθούσαν να το σκέφτονται και να το συζητάνε με τους συμπαίκτες του όσο το δυνατόν λιγότερο, προκειμένου αν δεν γίνει αν μην απογοητευτούν. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως τα καλά μαντάτα, έφτασαν στα Σπάτα την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμαζόντουσαν για προπόνηση.

Τα συγχαρητήρια της ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ αποτελεί έτσι κι αλλιώς πρωταρχικό στόχο να μετατραπεί ξανά σε «αιμοδότη» της εθνικής ομάδας. Πέρυσι πρώτο ο Μάνταλος και μετά ο Μπακάκης άνοιξαν την πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τώρα είναι η σειρά του Αραβίδη και του Πλατέλλα. Και η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να συγχαρεί τους δυο νέους διεθνείς κιτρινόμαυρους:

"Στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Τσάνα, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Θερμά συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια για την ευόδωση της συνεπούς προσπάθειας που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια. Η στελέχωση των εθνικών ομάδων με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποτελεί εκτός από τιμή για τον σύλλογο και σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στο υψηλό επίπεδο που επιβάλλουν το μέγεθος και η ιστορία της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ