ΑΕΚ

Η "απολογία" του Χιμένεθ για το μεσαίο δάχτυλο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να σχολιάσει στη συνέντευξη Τύπου τη χειρονομία του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τι ανέφερε γι' αυτό και για την αποβολή του ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στο 83' του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι Βιγιαφάνιες και Λόπες "αρπάχτηκαν". Ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο 4ος Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μάλιστα τη στιγμή που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εκείνος ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς την κερκίδα! Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τη χειρονομία του και αρκέστηκε να απαντήσει: " Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, κάναμε μεγάλο παιχνίδι, θα ήταν άδικο να φύγουμε με μια ήττα. Και υπάρχουν πολλά πράγματα για να διορθωθούν όπως να παίζουμε περισσότερο ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν τόσες διακοπές".

Λίγο νωρίτερα έδωσε τη δική του εξήγηση για την αποβολή του: "Για να το ξεκαθαρίσω βγήκα από το γήπεδο χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μετά θύμωσα πολύ γιατί μετά το τελευταίο παιχνίδι είχα πάρει το μάθημα μου και δεν διαμαρτυρήθηκα. Μπήκα για να χωρίσω τον Σιμόες με το Κουρμπέλη καθώς δε είναι αντρικό να προκαλεί ο ένας τον άλλο.

Για να μιλήσουμε για το αγωνιστικό και για το ποδόσφαιρο ήμασταν καλύτερη ομάδα σε όλο το ματς. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τον Μολέντο που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ο Μολέντο έδωσε τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες,καλό προπονητή αλλά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος".

Η ΑΕΚ έχει βλέψεις για το τίτλο ενώ θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, μπορεί να τα καταφέρει και στις δυο διοργανώσεις;

"Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι από μια έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε καθώς ο Παναθηναϊκός σκόραρε μετά από ένα λάθος μας, μετά εμείς δε σκοράραμε σε τρεις φάσεις που είχαμε, που θα έπρεπε να μην τις χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες. Στο τέλος πιέσαμε και ισοφαρίσαμε αλλά θα μπορούσαμε να δεχτούμε και γκολ στην ισοφάριση. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία για τέτοια γκολ. Να σας πω και μια λεπτομέρεια που δε τη πήρα είδηση οι κάμερες. Ο διαιτητής σφύριξε για τα τραβήγματα στη περιοχή, εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισα τη φάση και το χειρίστηκαν καλά ενώ οι δικοί μας παίκτες σταμάτησαν. Το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Σφυρίζει για να σταματήσει η φάση".

Θεωρείτε άδικο αποτέλεσμα και την ισοπαλία δηλαδή;

"Δεν είπα ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Είχαν την ευκαιρία με το γκολ που πέτυχα, εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας που ήταν πιο ξεκάθαρες. Στο τέλος όπως παίζαμε θα μπορούσαμε να φάμε και άλλο γκολ".

Δείτε τη χειρονομία του Χιμένεθ στο 3' 23'' του video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Λιβάγια έδωσε βαθμό στην ΑΕΚ, 1-1 με Παναθηναϊκό
Ο Χιμένεθ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού! (photo)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ