ΑΕΚ

Η "απολογία" του Μασούντ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Συγγνώμη για την τεράστια χαμένη ευκαιρία στο Ολιμπίνσκι, ζήτησε απ’ όλους στην ΑΕΚ ο Μασούντ – Υποδέχθηκαν και αποθέωσαν τους παίκτες της Ένωσης σαν να έχουν προκριθεί, στην πτήση της επιστροφής.

Προφανώς και ούτε το γεγονός πως η ΑΕΚ φεύγει αήττητη από το Europa League, ούτε η αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Ολιμπίνσκι, ήταν ικανή για να «γλυκάνει» την πίκρα των «κιτρινόμαυρων» για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός.

Ενώ ούτε τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ («το να χάνεις ευκαιρίες, σημαίνει πως κυνηγάς το γκολ, συνέχισε να το κάνεις») ήταν ικανά να κάνουν τον Σοτζέι Μασούντ να αισθανθεί καλύτερα και να του φύγει από το μυαλό η τεράστια ευκαιρία που έχασε. Μάλιστα ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, πριν καν μπει η αποστολή στο αεροπλάνο της αποστολής, απολογήθηκε μέσω instagram, ζητώντας συγγνώμη απ’ όλους για την χαμένη ευκαιρία.

"Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας, στους συμπαίχτες μου και στον προπονητή μου, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βάλω γκολ και δεν τα κατάφερα. ήταν μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές στιγμές της ζωής μου".

Η "απολογία" του Μασούντ

Πάντως οι παίκτες της ΑΕΚ κατάλαβαν ήδη από το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα, πως ο κόσμος τους αντιμετωπίζει σαν να είναι νικητές. Παρά τον αποκλεισμό. Με το σύνθημα "ΑΕΚάρα δεν πειράζει, το πρωτάθλημα να πάρεις σου ταιριάζει" και με αποθέωση, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί που είχαν ταξιδέψει με το τσάρτερ της ομάδας. Ενώ ανάλογο ήταν και το μήνυμα του πιλότου. "Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς και την προσπάθεια σας και τις συγκινήσεις που μας έχετε χαρίσει. Δεν μας ήθελε η μπάλα! Απολαύστε την πτήση και το κεφάλι ψηλά. Πάμε ΑΕΚαρα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ