ΑΕΚ

Η αποκατάσταση της ΑΕΚ

Η αποκατάσταση της ΑΕΚ

Το Sport24.gr παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες από την ολοκλήρωση των αιθουσών αποκατάστασης εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων. Έργο άκρως σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να έχει μεγαλεπήβολα σχέδια.

Οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Αυτός που πάντα θα μένει στο ίδιο σημείο θα είναι ο Δικέφαλος και μαζί του τα έργα τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του μεγαλείου του. Από το τεράστιο της "Αγιάς Σοφιάς", το υπό κατασκευή σπίτι της ΑΕΚ όπου θα στεγαστούν τα όνειρά της, μέχρι αυτά που βοηθούν στην καθημερινότητα όσων αγωνίζονται φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικό φωτορεπορτάζ αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν στο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης της ομάδας, εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, το οποίο παραδόθηκε στις 16 του περασμένου Οκτώβρη προς αρχική χρήση και πλέον είναι πλήρες και απόλυτα έτοιμο.

Η αποκατάσταση της ΑΕΚ

Περιλαμβάνει 5 πισίνες (κρύο-ζεστό, πάγου, κανονική, τζακούζι), ειδικά κρεβάτια για αποκατάσταση και μασάζ, γραφείο φυσικοθεραπευτή και ασφαλώς τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτροθεραπείας και θερμοθεραπείας) για την αποθεραπεία των τραυματιών και την αποκατάσταση των παικτών μετά από αγώνες και προπονήσεις.

Αυτά τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα επιτυγχάνουν την ανακούφιση από πόνους, την καταπολέμηση φλεγμονών και την προετοιμασία των ιστών για θεραπευτική μάλαξη, άσκηση και κινησιοθεραπεία. Βοηθούν στην εξατομίκευση και προσαρμογή του πλάνου θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης.

ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝΑΣ

Στην ΑΕΚ προχωρούν και για την υλοποίηση επιπλέον σημαντικών σχεδίων, τα οποία θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες (συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ακαδημιών) να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας, ασφάλειας και σύγχρονων παροχών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσαρμογή του χώρου για την κατασκευή επιπλέον δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, ενώ έχει παραδοθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη το σχέδιο ανέγερσης σύγχρονου ξενώνα εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, όπου θα στεγάζονται παιδιά των Ακαδημιών, ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά να φιλοξενείται και η πρώτη ομάδα πριν από τους εντός έδρας αγώνες της, όπως επί χρόνια έκανε ο Παναθηναϊκός στην Παιανία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ