ΑΕΚ

Η "απάντηση" του Αραούχο στους επικριτές του

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Αραούχο, με ανάρτηση στο Instagram, απαντάει σε όλους όσοι σχολιάζουν την αγωνιστική κατάστασή του, στέλνοντας μήνυμα πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει, παρά την... αφλογιστία.

O Σέρχιο Αραούχο αποτέλεσεσ διακαή πόθο τόσο των διοικούντων την ΑΕΚ όσο και των οπαδών της ομάδας για την κορυφή της επίθεσης κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Τα κατορθώματά του στο δεύτερο μισό της περυσινής χρονιάς προκάλεσαν φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της Ένωσης, οι οποίοι κι έκαναν τα πάντα για να τον ξαναδούν με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Τελικά, έστω και την ύστατη στιγμή, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για την απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ωστόσο, προς το παρόν, ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, αφού περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Ο 24χρονος φορ σε 10 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Αποτέλεσμα, να δέχεται κριτική για τις εμφανίσεις του, με τον ίδιο να "απαντά" με ανάρτηση στο Instagram

"Ακόμα κι αν τα χάνω, θα συνεχίσω να προσπαθώ. Κανείς δεν πρόκειται να μου πάρει τη θέληση", αναφέρει το μήνυμα του "Τσίνο".

Δείτε την ανάρτηση:

Η "απάντηση" του Αραούχο στους επικριτές του

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ