ΑΕΚ

Η απάντηση της ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ

Η απάντηση της ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ
ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει την υπογραφή διετούς σύμβασης με το ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχει σκοπό να απαντήσει σ' όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Sport24 Radio 103,3.

Στην ΑΕΚ φυσικά και παρακολούθησαν πολύ προσεκτικά ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Sport24 Radio 103,3. Όμως δεν έχουν σκοπό να μπουν σε καμία διαδικασία επίσημων απαντήσεων και διάλογου. Πάντως εκείνο που επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΑΕΚ, είναι πως υπήρξε η υπογραφή σύμβασης με το Ολυμπιακό Στάδιο για επιπλέον δυο χρόνια. Άλλωστε δεν πρόκειται για κάτι κρυφό και είναι σύμβαση που ανεβαίνει στη "Διαύγεια".

Ο λόγος που θα χρειαστεί να μείνει η ΑΕΚ για ακόμα δυο χρόνια, στην έδρα που χρησιμοποιεί από το 2004, έχει να κάνει με το γεγονός πως τουλάχιστον μέχρι και το ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020, δεν θα μπορεί να μπει στο καινούργιο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσο για τη σύμβαση, είναι περίπου ανάλογη με την προηγούμενη και στο πλαίσιο των προβλεπόμενων με τον Αθλητικό νόμο. Ως προς το timing της υπογραφής, στην ΑΕΚ τονίζουν πως ήταν η τελευταία μέρας της προθεσμίας, ενόψει της Αδειοδότησης.

Βεβαίως στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν και όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις διαφορές των οικονομικών δεδομένων στις συμβάσεις που έχει υπογράψει οι δυο ομάδες. Και εκείνο που έλεγαν είναι πως η χρήση που κάνει η ΑΕΚ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι εντελώς διαφορετική απ' αυτή που κάνει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Δεν το χρησιμοποιεί για να κάνει προπονήσεις. Αλλά επίσης, με δικά της έξοδα, έχει αλλάξει τον χλοοτάπητα, ενώ έχει αναλάβει και το κόστος της συντήρησής του. Τέλος, τόνιζαν στην ΑΕΚ πως στην σύμβαση υπάρχει δικλείδα ασφαλείας ως προς την καταβολή στο ΟΑΚΑ του 15% των εσόδων, όπως προβλέπει ο Αθλητικός νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιαννακόπουλος: "Υπογραφές ανάμεσα σε ΟΑΚΑ και ΠΑΕ ΑΕΚ υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ