ΑΕΚ

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρία Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ, μπουθ EUROKINISSI SPORTS

Εκνευρισμένοι είναι στην ΑΕΚ από τη νέα τιμωρία που επιβλήθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ, κάνοντας λόγο για "εξοντωτική ποινή στα όρια του νομικού σκανδάλου".

Στα μπουθ θα χρειαστεί να ανέβει και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ για να καθοδηγήσει την ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με 45 μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Με δεδομένο πως έχει εκτίσει ο Χιμένεθ ήδη τις 15, θα απουσιάσει για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για τα ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και με την ΑΕΛ στην Λάρισα. Όπως και στην ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Η νέα τιμωρία του Ανδαλουσιανού έφερε εκνευρισμό στην Ένωση. Από ανώτατα κλιμάκια της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης κάνουν λόγο χαρακτηριστικά για "εξοντωτική ποινή στα όρια του νομικού σκανδάλου".

Εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι την Πέμπτη (21/12) βγήκαν όλες οι αποφάσεις της εφέσεων, εκτός του Χιμένεθ, ενώ ενστάσεις εκφράζονται και για το σκεπτικό της απόφασης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ