ΑΕΚ

Η Ανόρθωση και τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ

Η Ανόρθωση και τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το μεγάλο φιλικό που ήθελε η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 8η Αυγούστου, το έκλεισε νωρίς και πρώτο απ’ όλα. Και με ιδανικό τρόπο, καθώς θα έρθει στην Αθήνα η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη.

Όμως εκκρεμεί και το κλείσιμο του προγράμματος των φιλικών που θα δώσει η ΑΕΚ κατά την διάρκεια της παραμονής στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια και μάλιστα με ομάδες που θα είναι υψηλού επιπέδου.

Υπάρχει μια συζήτηση με την Χέρτα, αλλά φαίνεται πως κλεισμένο είναι το ματς με την Ανόρθωση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η πλευρά της κυπριακής ομάδας. «Είναι αλήθεια ότι θα παίξουμε φιλικό με την ΑΕΚ. Δεν το ανακοινώσαμε εμείς αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάμε στην Πολωνία και το ένα από τα φιλικά στις αρχές Αυγούστου θα είναι με την ΑΕΚ» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρουο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Πάντως αν τελικά «κλειδώσει» το ματς με την Ανόρθωση, η ΑΕΚ θα ξανασυναντήσει την κυπριακή ομάδα ακριβώς τέσσερα χρόνια. Τότε που και πάλι είχε γίνει φιλικό στην Λευκωσία και μάλιστα με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει το παρών, ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ