ΑΕΚ

Η αινιγματική δήλωση του Άκη Ζήκου

Η αινιγματική δήλωση του Άκη Ζήκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μία γραπτή επίσημη δήλωση, που δεν αποσαφηνίζει και πολλά, ο Άκης Ζήκος απάντησε στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επιστροφή του στην ΑΕΚ, ως υπεύθυνος ακαδημιών.

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να αναλαμβάνει θέση υπευθύνου στις ακαδημίες της ΑΕΚ, έδωσε μέσω επίσημης γραπτής δήλωσης ο Άκης Ζήκος.

Ο παλαίμαχος μέσος, που εργάζεται στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τωρινή του εργασία και τόνισε πως θα συνεχίσει να βοηθά παιδιά να πετύχουν το στόχο τους.

Μία δήλωση, που μπορεί να ερμηνευτεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Από τη μία, ότι θα συνεχίσει να βοηθά παιδιά στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, επομένως διαψεύδει όσα γράφονται για την ΑΕΚ, αλλά από την άλλη, ότι θα συνεχίσει να βοηθά παιδιά, αλλά στην ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

" Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ