ΑΕΚ

Η αγωνία για Κλωναρίδη, η αποθέωση σε Αλμέιδα και ο... Γκουντάρας

Η αγωνία για Κλωναρίδη, η αποθέωση σε Αλμέιδα και ο... Γκουντάρας

To επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube παρουσίασε τα παραλειπόμενα του φιλικού αγώνα με τη Γάνδη, ο οποίος ήταν η "πρόβα τζενεράλε" πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Γάνδη στην "πρόβα τζενεράλε" πριν απ' το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Μία ημέρα μετά τον φιλικό αγώνα με τη βελγική ομάδα, το AEK TV παρουσίασε την παρακάμερα του ματς, με τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Ούγκο Αλμέιδα να είναι οι πρωταγωνιστές.

Ο πρώτος λόγω του τραυματισμού του, ο οποίος τελικά δεν ήταν σοβαρός, ενώ ο δεύτερος για το πάθος που έδειξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση απ' τον κόσμο.

Βέβαια, απ' τις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν έλειψαν και οι... celebrities, όπως για παράδειγμα ο γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του, Γρηγόρης Γκουντάρας που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη επί μία 16ετία, αλλά κι ο δημοσιογράφος και επιστήθιος φίλος του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ