ΑΕΚ

Η αφιέρωση του Μπουονανότε

Η αφιέρωση του Μπουονανότε
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Από το 2008 και το ματς της Ρίβερ με την Ολίμπι είχε να πετύχει δυο γκολ σε ένα ματς ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Που αφιέρωσε τα τέρματα του.

Ο τρόπος που πανηγύρισε το δεύτερο γκολ του απέναντι στον ΠΑΣ, μέχρι το χαμόγελο που είχε όταν κρατούσε σφικτά το βραβείο τουmvpτου ματς, φανερώνουν πως ο Ντίεγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ δείχνει να ξαναβρίσκει την χαρά του. Είναι και πάλι ευτυχισμένος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Όμως δεν ξεχνά και εκείνο το μοιραίο χριστουγεννιάτικο βράδυ. Και κυρίως δεν ξεχνά εκείνους που έχασε εκείνο το βράδυ.

Τους τρεις κολλητούς του. Σ’ αυτούς αφιέρωσε ο Μπουονανότε και τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΣ. Στο αριστερό του χέρι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει «χαράξει» τα τρια πρώτα γράμματα από τα ονόματα του Χεράρδο, του Εμάνουελ και του Αλέξις. Και αμέσως μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φίλησε το σημείο με τα τατουάζ και σήκωσε το βλέμμα και τα χέρια προς τον ουρανό. Εκεί έδειξε.

Εκεί αφιέρωσε τα δυο γκολ με τον ΠΑΣ και προφανώς εκεί θα αφιερώσει και όλα τα γκολ που θα πετύχει. « Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λείπουν οι φίλοι μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε» είχε πει ο Μπουονανότε στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Ole” μόλις πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Δυο γκολ μετά από επτά χρόνια

Πάντως στην ΑΕΚ ο Ντιέγκο Μπουονανότε έχει ήδη αρχίσει να ζει στιγμές ανάλογες μ' εκείνες την εποχή που φορούσε την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Μάλιστα ο Αργεντινός είχε να πετύχει δυο γκολ από τότε που έκανε πράγματα και θαύματα με την φανέλα των "Μιλιονάριος". Ο Μπουονανότε είχε σκοράρει δυο φορές στη νίκη της Ρίβερ επί της Ολίμπο με 2-1 τον Ιούνιο του 2008. Και από τότε, μέχρι και το ματς με τον ΠΑΣ, δεν είχε ξαναπετύχει δυο γκολ.

Το μήνυμά του στο Instagram

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα και μάλιστα στα ελληνικά, έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ντιέγκο Μπουονανότε, εκφράζοντας τη χαρά του για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και τα δυο γκολ του.

"Είμαι χαρούμενος που πέτυχα τα δύο πρώτα γκολ, αλλά και για τη νίκη της ομάδας μου. Vamos ΑΕΚ", ήταν το σχόλιο του Αργεντινού άσου της "Ένωσης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ