ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βλέπει Ρουί Φοντέ

Η ΑΕΚ βλέπει Ρουί Φοντέ

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να πείσει τον Ρουί Φοντέ να αφήσει την Μπενφίκα για χάρη του Δικεφάλου και να ταξιδέψει στην Αθήνα ώστε να "κλείσει" συμφωνία με την Ένωση για τον δανεισμό του 24χρονου επιθετικού.

Η περίπτωση του Ρουί Φοντέ απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, προσπαθώντας να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης.

Ο Φοντέ είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, τόσο ως φορ, όσο και ως εξτρέμ και 10άρι και σύμφωνα με την εφημερίδαLivesport, έχει κερδίσει τον «Μίλο» που θέλει να τον φέρει στην ΑΕΚ δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τα παιδικά τμήματα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στη συνέχεις πήγε στην Άρσεναλ. Από εκεί δόθηκε δανεικός για λίγο στην Κρίσταλ Πάλας έχοντας 10 συμμετοχές και επέστρεψε στη Σπόρτινγκ.

Επόμενος σταθμός η Βιτόρια Σετούμπακ, στη συνέχεια η Εσπανιόλ με την οποία αγωνίστηκε αρχικά στη β' ομάδα το 2010 (22 συμμετοχές/8 γκολ) και μετά στην πρώτη ομάδα (11 συμμετοχές).

Η Εσπανιόλ το καλοκαίρι του 2011 τον αγόρασε, έμεινε εκεί για 2 χρόνια, έχοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ, για να μετακομίσει μετά στην Μπενφίκα από το 2013, έχοντας ως τώρα με τη β' ομάδα της 23 συμμετοχές και 15 γκολ.

Ο Φοντέ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πορτογαλίας από την Κ17 μέχρι την Κ21, έχοντας 22 συμμετοχές και 8 γκολ, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ