ΑΕΚ

Η ΑΕΚ των γρήγορων γκολ

Η ΑΕΚ των γρήγορων γκολ
AEK INTIME SPORTS

Συνήθεια αρχίζει να γίνεται για την ΑΕΚ το σκοράρισμα από τα αποδυτήρια, γεγονός το οποίο της επιτρέπει να λύνεται στους αγωνιστικούς χώρους και να φτάνει σε άνετες νίκες.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική ήταν ελαφρώς προβληματικό. Συνήθιζε να εισέρχεται νωθρά στους αγωνιστικούς χώρους και να φορτσάρει μετά το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στα τρία εκ των τεσσάρων τελευταίων αναμετρήσεων ματς πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα απέδειξαν το αντίθετο.

Στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών οι Κιτρινόμαυροι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο 3ο και στο 5ο λεπτό του αγώνα αντιστοίχως και αυτό το προβάδισμα τους ώθησε στο να εφησυχάσουν για ένα σημαντικό διάστημα του αγώνα.

Το θετικό όμως είναι ότι η Ένωση εισήλθε δυνατά στο παιχνίδι, έπιασε στον «ύπνο» τους φιλοξενούμενους και κατάφερε με τα δύο γρήγορα τέρματα να τους αποσυντονίσει και ουσιαστικά να «καθαρίσει» το ματς.

Στα τρία εκ των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών, η ΑΕΚ έχει καταφέρει να πετύχει στα πρώτα τριάντα λεπτά των αγώνων τα 6 από τα συνολικά 16 γκολ που έχει σημειώσει, με αποτέλεσμα να θέτει από νωρίς τις βάσεις για μια ευρεία νίκη.

Αν μη τι άλλο η δουλειά που γίνεται από τον Δέλλα αποδίδει καρπούς στον αγωνιστικό χώρο και η ΑΕΚ προσθέτει στο παιχνίδι της τον αιφνιδιασμό, κάτι που ασφαλώς βοηθάει την ομάδα να ξεθολώσει γρήγορα το τοπίο απέναντι σε κλειστές άμυνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ