ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει "ατζέντα" με λύσεις

Η ΑΕΚ θέλει "ατζέντα" με λύσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σταθερή θέση της ΠΑΕ, είναι πως το μείζον ζήτημα δεν είναι η συνέχιση ή όχι του κυπέλλου, αλλά η επίλυση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν προσεκτικά όλες τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται τις τελευταίες μέρες. Τόσο από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για συναντήσεις, όσο και από την πλευρά της Λίγκας.

Και μάλιστα φαίνεται να μπαίνει στην ατζέντα ως βασικό ζήτημα, η συνέχιση του Kυπέλλου. Εκείνο που επαναλαμβάνουν από την ΑΕΚ, είναι αυτό που είχε θέσει και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε γίνει στα γραφεία της Σουπερλίγκα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Πως αυτή την στιγμή το μείζον είναι να προχωρήσουν λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα του ελληνικού ποδόσφαιρου. Για την ΑΕΚ εκείνο που προέχει, είναι να μπουν οι βάσεις για να ξεπεραστούν και να καταπολεμηθούν οι σημερινές παθογένειες του ποδοσφαίρου. Μάλιστα όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, "είναι λάθος να μετατοπίζεται το τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα στο αν θα συνεχιστεί το κύπελλο ή όχι".

Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν έχουν απολύτως κανένα ζήτημα να συνεχιστεί το κύπελλο. Το ακριβώς αντίθετο. Άλλωστε στην ΑΕΚ έμαθαν την απόφαση για την διακοπή, λίγα λεπτά πριν η αποστολή μπει στο πούλμαν για να πάει στο γήπεδο για τον πρώτο ημιτελικό. Όμως αυτή την στιγμή, όπως και ο ίδιος ο Μελισσανίδης είπε την προηγούμενη εβδομάδα στους εκπροσώπους των ομάδων, "προέχει να βρεθούν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο". Και η ΑΕΚ θέλει αυτή να είναι η ατζέντα μιας συνάντησης με τον υπουργό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ