ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα επιμείνει για Αραούχο

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι… τέλους θα κυνηγήσει η Ένωση την υπόθεση με τον Αργεντινό φορ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις μεταγραφικές κινήσεις της Λας Πάλμας

Για τις προθέσεις τους ως προς την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, στην ΑΕΚ ήταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή που ο δανεισμός ολοκληρώθηκε. Θα το παλέψουν για να μπορέσουν να ξαναφέρουν τον Αργεντινό φορ πίσω στην ομάδα και για τη νέα σεζόν.

Προφανώς και πρόκειται για περίπτωση δύσκολη. Ίσως πιο δύσκολη ακόμα και απ’ αυτή του Νάτσο Σκόκο. Όμως στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Άλλωστε είναι μια υπόθεση που αξίζει τον κόπο. Ωστόσο η ΑΕΚ έχει κάποια καλά… χαρτιά στα χέρια της, σ’ αυτή την δύσκολη παρτίδα που θα κληθεί να παίξει με την Λας Πάλμας.

Προφανώς στην Ένωση ποντάρουν πολύ, στον ρόλο που μπορεί να παίξει η επιθυμία του ίδιου του Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ όχι μόνο δέθηκε με την ΑΕΚ, αλλά τον ελκύει και η προοπτική να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είτε λέγεται όμιλοι του Europa League, είτε πολύ περισσότερο, όμιλοι του Champions League.

Η επιθυμητή… πολυκοσμία και ο Λίβαγια

Όμως αυτό που μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο ισχυρό χαρτί για την ΑΕΚ, είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Λας Πάλμας για την ενίσχυση στην επίθεση της. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία των Ισπανών με την Ίντερ για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα. Όπως και δεδομένο θεωρεί ο ισπανικός Τύπος, τον δανεισμό του Χεσέ από την Παρί. Ενώ η Λας Πάλμας φαίνεται να επιμένει και τον Αργεντινό Καλέρι από την Γουέστ Χαμ. Αν γεμίσει μ’ όλους αυτούς τους επιθετικούς, είναι δεδομένο πως κάποιος από την γραμμή κρούσης, θα πρέπει να αποχωρήσει. Ενδεχομένως η Λας Πάλμας να προτείνει στην ΑΕΚ τον Κροάτη Λιβάγια. Άλλωστε είναι δεδομένα εξαιρετικές οι σχέσεις των δυο ομάδων, ακόμα και σε επίπεδο ιδιοκτητών. Όμως η Ένωση θα επιμείνει για τον Αραούχο, ο οποίος προφανώς και αν διαπιστώσει πως δεν πρόκειται να έχει χρόνο συμμετοχής θα πιέσει (ακόμα περισσότερο) για να αποχωρήσει.

Η παράμετρος του χρόνου

Στην ΑΕΚ έχουν πάντα στην άκρη του μυαλού τους, πως όλες οι μεταγραφικές κινήσεις, θα πρέπει να γίνουν φέτος όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Και αυτό διότι υπάρχει η μεγάλη πρόκληση του τρίτου προκριματικού του Champions League, στα τέλη του Ιούλη. Επομένως υπάρχει πίεση χρόνου. Όπως και να έχει, η υπόθεση του Αραούχο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει άμεσα. Ενώ ο παίκτης θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου, στην πρώτη της συγκέντρωση της Λας Πάλμας για την νέα σεζόν. Όμως ο Αραούχο είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ η ΑΕΚ. Και θα το παλέψει μέχρι το τέλος, αν διαπιστώσει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Χωρίς πάντως όλο αυτό, να επηρεάζει τις υπόλοιπες μεταγραφικές της κινήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ