ΑΕΚ

Η ΑΕΚ περιμένει την Κυβέρνηση

Η ΑΕΚ περιμένει την Κυβέρνηση

Από τις κινήσεις και προθέσεις του νέου κυβερνητικού σχήματος θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το πως θα κινηθεί η Ένωση στο μείζον θέμα της Αγίας Σοφίας.

Μετά και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στην ΑΕΚ περιμένουν να διαπιστώσουν σε πράξεις τα όσα είχε υποσχεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τους παλαίμαχους, αλλά και ποντάρουν πολλά στη θέση του Πάνου Καμμένου γύρω από την «Αγιά Σοφιά».

Όταν ο νυν πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, τους είχε τονίσει ότι μετά τις εκλογές θα αναλάβει προσωπικά πρωτοβουλίες για το γήπεδο της ΑΕΚ, λέγοντας ότι θα καλέσει στο ίδιο τραπέζι όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση σε αυτό το μείζον ζήτημα.

Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν την υλοποίηση των όσων είχε προαναγγείλει πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους του Δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε ταχθεί πολλές φορές υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και που είχε τονίσει ότι μετά τις εκλογές θα πάρει πρωτοβουλίες για να προχωρήσει η κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι σε θέση αναμονής και δεν μπορεί να πράξει κάτι αν δεν καταλάβει πρώτα πως θα παίξει το παιχνίδι η νέα Κυβέρνηση. Πολλά ασφαλώς θα εξαρτηθούν από το πώς η νέα αρχή του τόπου θα αντιμετωπίσει τον υπάρχοντα νόμο που παραχωρεί στην Ένωση τα 5 απαραίτητα στρέμματα του Άλσους ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ