ΑΕΚ

Η ΑΕΚ περιμένει μια υπογραφή

Η ΑΕΚ περιμένει μια υπογραφή

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για την μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επίσκεψη μηχανικών στο ΥΠΕΚΑ, ο φάκελος πηγαίνει προς υπογραφή στον Πάνο Σκουρλέτη

Η περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης για την μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε χθες (23/11). Όμως τυπικά ο φάκελος έκλεισε σήμερα (24/11). Μάλιστα μηχανικοί της εταιρίας που έχουν αναλάβει το έργο, βρέθηκαν στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να δώσουν στους αρμόδιους φορείς του υπουργείου, όλες τις λεπτομέρειες της μελέτης που έχει γίνει για το έργο.

Πλέον, ο φάκελος θα πρέπει να πάει στον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, για τις υπογραφές. Και αυτό είναι και το μόνο που απομένει, για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Η εκτίμηση είναι πως για να μπει αυτή η υπογραφή, θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα περίπου 20 – 25 ημερών. Ωστόσο στην ΑΕΚ θα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με το υπουργείο, για να βεβαιωθούν πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

Προσέχουν για να… έχουν

Στο μεταξύ στην ΑΕΚ κάνουν αλλεπάλληλες συσκέψεις προκειμένου να εξασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, η παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας. Μπορεί το ματς να μην είναι ντέρμπι. Όμως, πλέον, ο νόμος είναι αυστηρός, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Λεωφόρο είναι εκρηκτικό και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να… τρέχουν και να μην φτάνουν.

Άλλωστε έχουν την πικρή περσινή εμπειρία, που η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που τιμωρήθηκε με βάση τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, για όσα είχαν γίνει στην ρεβάνς Kυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό και τώρα θέλουν να δώσουν μεγάλη προσοχή και γι αυτό και βρίσκονται σε επαφή και με τους οπαδούς, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό που θα πέσει στο γήπεδο.

Για καλό σκοπό

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ποτέ δεν έχουν αρνηθεί να δώσουν τον χρόνο τους, όταν πρόκειται για καλό σκοπό. Και σήμερα (24/11) μετά το τέλος της προπόνησης, δέκα «κιτρινόμαυροι» συμμετείχαν ως πρωταγωνιστές, σε γύρισμα που κάνει η ΑΕΚ σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ συμμετέχοντας σε καμπάνια εναντίον της μάστιγας των ναρκωτικών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ