ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παίζει το "χαρτί" Αραούχο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο είναι μια σκληρή παρτίδα, αλλά υπάρχει ένα δυνατό χαρτί για την ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Καπνός στην υπόθεση επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, υπήρχε έτσι κι αλλιώς από την αρχή του καλοκαιριού. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις από την Ισπανία περί πρότασης της Ένωσης, αλλά και οι δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή για την επικοινωνία του με τον Μελισσανίδη, απέδειξε πως υπάρχει και φωτιά.

Βεβαίως το βασικό ερώτημα, έξι μέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είναι αν μπορεί τελικά η ΑΕΚ να κάνει αυτό το μεγάλο κόλπο και να πάρει ξανά τον Αργεντινό φορ.

Το σίγουρο είναι πως το προσπαθεί. Και από την Δευτέρα (28/8) αυτή η προσπάθεια θα μπει στην τελική ευθεία. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας με τις δηλώσεις που έκανε σε ισπανικά ΜΜΕ, περισσότερο θόλωσε το τοπίο, παρά το ξεκαθάρισε.

"Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον Αραούχο", είπε και αυτό έχει και αγωνιστική, αλλά και… εμπορική ερμηνεία. Η Λας Πάλμας κινείται στην αγορά για επιθετικό.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο μεγάλος στόχος είναι ο Ρεμί, πρώην φορ της Τσέλσι. Όπως και να έχει, ο τρόπος που θα κινηθεί μεταγραφικά η ισπανική ομάδα, θα κρίνει εν πολλοίς και την υπόθεση Αραούχο.

Πάντως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι το δυνατότερο χαρτί που έχει στα χέρια της, εκτός από την πρόταση ή τις καλές σχέσεις με την διοίκηση της Λας Πάλμας. Και αυτό είναι η επιθυμία του ίδιου του Αραούχο να επιστρέψει στην Αθήνα και την Ένωση.

Είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ το δούλεψαν όλο το καλοκαίρι, κρατώντας ζεστό με συνεχείς επικοινωνίες τον Αργεντινό φορ. Όμως τις τελευταίες μέρες κρατούν ανοικτή γραμμή, καθώς ο χρόνος πλέον τελειώνει. Φρόντισαν να πληροφορηθεί ο Αραούχο ακόμα και το γεγονός πως τη βραδιά της πρόκρισης επί της Μπριζ, ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ φώναζε ρυθμικά το όνομα του.

Ο Αργεντινός φορ έχει διαμηνύσει πως θέλει να γυρίσει. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως αν ο Αραούχο αρχίζει να πιέζει την διοίκηση της Λας Πάλμας, με ξεκάθαρο προσανατολισμό την επιστροφή του στην Αθήνα, τότε αυτό μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Έχει άλλωστε την σημασία της πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής. Και στην ΑΕΚ θεωρούν πως η δεδομένη επιθυμία του Αραούχο, είναι το γερό χαρτί σ’ αυτή την παρτίδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ