ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, ο Φάαρτ και η NIKE

Η ΑΕΚ, ο Φάαρτ και η NIKE

Συμβόλαιο 4 εκ. ευρώ το χρόνο (δίχως σε αυτά να συνυπολογίζεται το κόστος της εφορίας) ζητεί ο Ολλανδός από όποια ελληνική ομάδα επιθυμεί την απόκτησή του. Απαγορευτικό το ποσό για την ΑΕΚ, εκτός αν μπει στη μέση η NIKE και συμβάλει οικονομικά στην απόκτησή του.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που απασχολούν την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά αλλά και θα ξεσηκώσει τον κόσμο της.

Το κασέ του αυτή τη στιγμή κρίνεται ως απαγορευτικό, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αν βοηθήσει σε αυτό ο παράγοντας... «NIKE».

Ο 32χρονος Ολλανδός ζητεί συμβόλαιο 3,5-4 εκατ. ευρώ το χρόνο από όποια ελληνική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, ποσό υπέρογκο για μια μεταγραφή, που ναι μεν θα κάνει τεράστιο γκελ στους οπαδικούς κύκλους, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να σηκώσει η ΑΕΚ από μόνη της αυτή την περίοδο.

Για τον Φαν ντερ Φάαρτ έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι σύλλογοι, οι οποίοι ωστόσο δεν διαθέτουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, η οποία είναι αποφασισμένη να να προσφέρει στον Ολλανδό συμβόλαιο διετούς διάρκειας, κάτι που δεν δείχνει διατεθειμένη να πράξει και η μεγάλη διεκδικήτρια, η τουρκική Μπεσίκτας.

Το θετικό στην υπόθεση πάντως είναι ότι τόσο ο παίκτης όσο και η Ένωση συνεργάζονται με τη NIKE (η εν λόγω αθλητική εταιρία θα ντύνει την ΑΕΚ στο εξής), γεγονός το οποίο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως και να αλλάξει τα δεδομένα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ