ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μάχεται με θηρία για τον Κόρδοβα

Η ΑΕΚ μάχεται με θηρία για τον Κόρδοβα

Ο Κόρδοβα ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει με την Καράκας, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Βενεζουελάνο ενδιαφέρονται Στουτγάρδη και Βαλένθια.

Ήταν δεδομένο ευθύς εξ αρχής, πως η περίπτωση του Σέρχιο Κόρδοβα, δεν είχε «γυαλίσει» μόνο στην ΑΕΚ. Ήταν πολλοί εκείνοι που είδαν τον 19χρονο επιθετικό να κάνει θαύματα με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο των πιτσιρικάδων.

Και ήδη από χθες (22/6) υπάρχει καταιγισμός δημοσιευμάτων στην Βενεζουέλα, πως η Στουτγάρδη έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Κόρδοβα. Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Άτλας από το Μεξικό, που επίσης ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, αλλά έκανε πίσω λόγω των Γερμανών.

Σήμερα (23/6) πάντως, υπήρχε δημοσίευμα από την Ισπανία, που έβαζε και την Βαλένθια στο… παιχνίδι. Σύμφωνα με το «valencia.eldesmarque.com», το ενδιαφέρον των «Νυχτερίδων» για τον Κόρδοβα είναι «ζωηρό».

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ έχει να ανταγωνιστεί… θηρία, για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή τη μεταγραφή. Το μόνο θετικό, είναι πως ο Κόρδοβα είναι και επισήμως ελεύθερος. «Είναι ξεκάθαρη η απόφαση μου, να μην επιστρέψω πίσω στην Καράκας. Τις ευχές μου, σ’ όσους με στήριξαν» έγραψα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο 19χρονος Βενεζουελάνος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ