ΑΕΚ

Η ΑΕΚ λέει "αντίο" σε κόσμο και "εφιάλτη"

Η ΑΕΚ λέει "αντίο" σε κόσμο και "εφιάλτη"
ΑΕΚ ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ για την Superleague απέναντι στην ΑΕΛ, δίνοντας παράλληλα μία καλή παράσταση μπροστά στο απαιτητικό κοινό του ΟΑΚΑ.

Την άνοδο στην Superleague η ΑΕΚ την έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά ήδη από την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου των πλέι οφ.

Όμως το σημερινό (7/6, 19.00) παιχνίδι με την Λάρισα είναι ιδιαίτερο και με ξεχωριστή σημασία. Όχι τόσο διότι η ΑΕΚ με νίκη «κλειδώνει» και την πρωτιά στα πλέι οφ.

Κυρίως διότι, ως τελευταίο εντός έδρας, είναι το αποχαιρετιστήριο στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα το τέλος του εφιάλτη της περιπλάνησης σε Γ’ και Β’ εθνική.

Έστω και αν υπάρχει ακόμα ένα ματς την προσεχή Τετάρτη (10/6) στον Βόλο, το σημερινό είναι αυτό που ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος μιας (κακής) εποχής για την ΑΕΚ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του, θέλουν να κάνουν μια καλή (τελευταία για φέτος) παράσταση.

Ο «Τράι» θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρατεύσουν την τελευταία ικμάδα κινήτρων και δυνάμεων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ