ΑΕΚ

Η ΑΕΚ "κυνήγησε" τον Αντεμπαγιόρ

Η ΑΕΚ "κυνήγησε" τον Αντεμπαγιόρ
Αντεμπαγιόρ

Την περίπτωση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ κυνήγησε η ΑΕΚ. Ήταν διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που ήθελε ο Τογκολέζος στράικερ. Γιατί "κόλλησε" η σπουδαία μεταγραφή και πού βρίσκεται τώρα το θέμα; Το Sport24.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ, θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι δεδομένη η πρόθεση αυτή της "Ένωσης". Το τελευταίο διάστημα έπεσε στο τραπέζι ένα όνομα - βόμβα:

Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Καλά διαβάσετε. Ο 31 ετών στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ στις 13 Σεπτεμβρίου και από τότε δεν έχει ομάδα. Ασφαλώς και δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια. Η "μπογιά" του περνάει ακόμα και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο άσος από το Τόγκο προτάθηκε στην ΑΕΚ. Βέβαια, οι αρχικές του απαιτήσεις ήταν τέτοιες, που σε καμία περίπτωση η διοίκηση της "Ένωσης" δεν ήταν σε θέση να καλύψει. Μετά το ξανασκέφτηκαν... Ο πρώην φορ της Μετς, της Μονακό, της Άρσεναλ, της Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε πόσα χρήματα μπορούσαν να του δώσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Ο ίδιος έριξε τις απαιτήσεις του και τα νούμερα που άκουσε τον ικανοποιούσαν σε πρώτη φάση. Με άλλα λόγια, το μεγάλο "μπαμ" εκ μέρους της ΑΕΚ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, αν ο Αντεμπαγιόρ ήταν διατεθειμένος να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο στους "κιτρινόμαυρους". Το θέμα είναι ότι ο ίδιος μάλλον ήθελε να περιμένει, μήπως και προκύψει πρόταση με περισσότερα χρήματα.

Στο... παιχνίδι, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μπήκαν και ομάδες από την Κίνα, που είναι διατεθειμένες να του δώσουν μέχρι και 4.000.000 ευρώ το χρόνο. Λεφτά δηλαδή που εδώ στην Ελλάδα, αλλά ενδεχομένως και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του δοθούν.

Έτσι, η περίπτωση του ύψους 1.91 στράικερ έχει μπει στον "πάγο" για την ΑΕΚ, η οποία ναι μεν "χτενίζει" την αγορά για να βρει αυτό που της κάνει περισσότερο, αλλά όσο δεν βρίσκει, η περίπτωση του Αντεμπαγιόρ θα παραμένει ανοικτή. Οσο βέβαια και αυτός δεν ικανοποιείται από ό,τι έχει στα χέρια του.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα το όνομα του Αφρικανού έχει γραφτεί πως ενδιαφέρει ομάδες της Premier League (Νιούκαστλ, Άστον Βίλα, μέχρι και Τσέλσι).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ