ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι της ΑΕΚ πηγαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ενημερώσουν για το νέο γήπεδο, με επίκεντρο το έργο της υπογειοποίησης και την κυκλοφοριακή μελέτη.

Μια από τις θεμελιώδεις αποφάσεις που έχουν πάρει στην ΑΕΚ και υπάγεται μέσα στο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι να ενημερώνουν τους πολίτες για όλα όσα αφορούν το έργο.

Το είχαν κάνει για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν χρόνο, με τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου να απαντά σ' όλες τις ερωτήσεις και να αναλύει τις απορίες πολιτών.

Τώρα στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να κάνουν κάτι ανάλογο την προσεχή Δευτέρα (30/10), αυτή την φορά με επίκεντρο το έργο της υπογειοποίησης και της κυκλοφοριακής μελέτης.

Ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος, που θεωρείται κορυφαίος στην Ελλάδα στο είδος του και πάλι με τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, θα απαντήσουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, σε ερωτήσεις και όπως λένε στην ΑΕΚ "θα αποκαταστήσουν την πραγματικότητα και θα καταρρίψουν όλους τους μύθους που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο έργο".

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά και η Δικέφαλος ΑΕ, έχουν απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας, στους Δημότες, στους Εμπόρους και σε όλους της φορείς της περιοχής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ