ΑΕΚ

Η ΑΕΚ (ξανα)πάει στον Δήμο για το γήπεδο

Η ΑΕΚ (ξανα)πάει στον Δήμο για το γήπεδο

Συνάντηση με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας για να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες για την οικοδομική άδεια του γηπέδου, ζήτησε η ΑΕΚ.

Από την στιγμή που και η παρουσίαση που έγινε στο ΚΕΣΑ πήγε πολύ καλά, στην ΑΕΚ θέλουν να φορτσάρουν προκειμένου να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες για να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια για το έργο του γηπέδου. Γι αυτό και η εταιρία Δικέφαλος 1924 ζήτησε εγγράφως συνάντηση με την Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Στην ατζέντα της συνάντησης θα είναι η υποβληθείσα μελέτη υψομέτρων, η έγκριση (που την έχουμε) της προμελέτης υπογειοποίησης, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του Δήμου, η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμματοφόρων του Δήμου αλλά και θέματα στάθμευσης.

Άλλωστε πλέον στην ΑΕΚ εκείνο που θεωρούν είναι πως «μετά το ΚΕΣΑ και τη θετική εξέλιξη ενώπιόν της επιτροπής δεν αφήνουμε πλέον ούτε λεπτό να περάσει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και πάμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποτελέσει πλέον τυπικό θέμα η υπογραφή της οικοδομικής άδειας.

Τρέχουμε για να τελειώνουμε και με καλή θέληση να ξεπεραστούν όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες που έχουν απομείνει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας τώρα που στην ουσία έφυγε και το ΚΕΣΑ και απομένει μόνο η δεύτερη συνεδρίασή του με όσα θα μας ζητήσει».

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών. Και πλέον αναμένεται η απάντηση από την πλευρά του Δήμου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ