ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και η περίπτωση Κλωναρίδη

Η ΑΕΚ και η περίπτωση Κλωναρίδη

Η Ένωση δεν ήθελε να βουτήξει σαν καραχαρίας στο αίμα γι αυτό και δεν ενεπλάκη στην υπόθεση Κλωναρίδη. Εφόσον όμως ο ΠΑΟ βγει από τη μέση, τότε θα κάνει την κίνησή της αν και ο παίκτης θέλει εξωτερικό.

Η πρώτη συμμετοχή σε θερινή προετοιμασία του Βίκτωρος Κλωναρίδη με ομάδα της Σούπερ Λίγκας, κατεγράφη το καλοκαίρι του 2011. Τότε που στο Τέπλιτσε της Σλοβενίας, ο Μανόλο Χιμένεθ του φώναζε «pass Κλώνα, pass», «think Κλώνα, think».

Ο ισπανός προπονητής τον είχε πάρει μαζί του στη Σλοβενία και προσπαθούσε να καταλάβει ποια θέση του ταίριαζε καλύτερα. Τότε ο Κλωναρίδης, προερχόμενος από τη β’ ομάδα της ΑΕΚ, αγωνιζόταν ως αμυντικός χαφ. Αργότερα, με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, εξελίχθηκε σε έναν μοντέρνο εξτρέμ.

Θα απασχολήσει ξανά ο Κλωναρίδης την Ένωση; Υπάρχει περίπτωση να συνευρεθεί εκ νέου με τον προπονητή που τότε του έδωσε συμβουλές που ακόμα θυμάται; Στην παρούσα φάση και όσο ο Παναθηναϊκός παραμένει ενεργός στην υπόθεση, η ΑΕΚ δεν θέλει να εμπλακεί. Όμως επειδή στο Τριφύλλι τα πάντα καταρρέουν, η ελπίδα να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στους Πράσινους είναι πλέον ισχνή.

Ο παίκτης ανήκει στη Λανς και το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο σύλλογος στον οποίο ανήκει θέλει να πουλήσει, ενώ ο Κλωναρίδης επιθυμεί να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσο θα αλλάξει τη γνώμη του η εμφάνιση της ΑΕΚ στο προσκήνιο. Αυτή που ακόμα (και το τονίζουμε αυτό) δεν έχει εκφραστεί με κανέναν επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο.

Απλώς υπάρχουν και οι κοινοί γνωστοί. Αυτοί που ωθούν και τις δύο πλευρές να κοιτάξουν και πάλι η μία την άλλη, οι λεγόμενοι μεσάζοντες που έχουν ρίξει την ιδέα στο τραπέζι. Και μοιάζει καλή ιδέα... Η ΑΕΚ θέλει εξτρέμ, ο Χιμένεθ εμπλουτισμό του ελληνικού στοιχείου και ο Κλωναρίδης είναι παίκτης που μπορεί να της δώσει λύσεις με την ταχύτητά του και την ικανότητα να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ η Ένωση έχει πλέον ένα υγιές περιβάλλον που θα τον αγκαλιάσει και θα του δείξει εμπιστοσύνη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ