ΑΕΚ

Η ΑΕΚ γιορτάζει, ο Χιμένεθ τεστάρει ενόψει ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Ριζούπολη το απόγευμα (05/05, 19:00) για να πάρει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας και ο Μανόλο Χιμένεθ για να κάνει μια σειρά από τεστ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Τη σημερινή (05/05) ημέρα η ΑΕΚ την περίμενε 24 χρόνια και κάτι… ημέρες. Από εκείνο το απόγευμα του Απρίλη του 1994, που είχε σηκώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στο ματς με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα ήρθαν έτσι τα πράγματα, που η ΑΕΚ το ίδιο τρόπαιο, θα το σηκώσει σήμερα ξανά, σχεδόν στην ίδια γειτονιά.

Στη δική της γειτονιά. Κι αν τότε οι πρωταθλητές παίκτες έκαναν τον γύρο του θριάμβου στο τρενάκι του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά εντός γηπέδου, απόψε θα το κάνουν πάνω σε ανοικτό λεωφορείο και σ’ όλους τους δρόμους της πόλης.

Πάντως εκτός από στέψη, σήμερα (19:00) στη Ριζούπολη υπάρχει και παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το προφανές είναι πως η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Όμως το σημερινό ματς, ο Μανόλο Χιμένεθ θα το αξιοποιήσει για να κάνει και ορισμένα τεστ, ενόψει του τελικού του κυπέλλου το επόμενο Σάββατο (12/5).

Τεστ που αφορούν κυρίως πρόσωπα. Όπως για παράδειγμα ο Πέτρος Μάνταλος. Σε σχέση με τα ματς με Λεβαδειακό και Κέρκυρα, ο αρχηγός της ΑΕΚ θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως ακόμα και να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Και σίγουρα ο Χιμένεθ θέλει να τεστάρει πόσο και για… πόσο, μπορεί να βοηθήσει ο Μάνταλος στον τελικό του κυπέλλου.

Επίσης στην αποστολή για το σημερινό ματς επέστρεψε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος λόγω τιμωρίας και τραυματισμού, έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα. Ο Χιμένεθ θέλει να δώσει στον Βράνιες ρυθμό, καθώς δεδομένα τον υπολογίζει ακόμα και για την βασική ενδεκάδα του τελικού, ενώ είναι πολύ πιθανό, στο σημερινό ματς, να τεστάρει ο Ισπανός τεχνικός ακόμα και αγωνιστικά στοιχεία που σκοπεύει να συμπεριλάβει στο αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που θα φανεί και από τις επιλογές που θα κάνει κυρίως στην γραμμή κρούσης του ματς της Ριζούπολης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ