ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ευχήθηκε σε όλες τις ελληνικές ομάδες

Η ΑΕΚ ευχήθηκε σε όλες τις ελληνικές ομάδες

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η ΑΕΚ ευχήθηκε "καλή επιτυχία" σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μπορεί η συγκεκριμένη κίνηση να φαντάζει ως απόλυτα φυσιολογική για τη κοινή λογική, αλλά επειδή αυτή... απουσιάζει από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μην κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στην κίνηση που έκανε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της η ΑΕΚ.

Στη σελίδα της στο Facebook η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε μια φωτογραφία με τη βαθμολογία της UEFA και ευχήθηκε "καλή επιτυχία" σε όλες τις ελληνικές ομάδες τονίζοντας δε πως "το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη βαθμούς και προκρίσεις".

Μάλιστα, η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε: "Πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις ομάδες μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο, που χρειάζεται -με τη συνεισφορά όλων- να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία της UEFA και να αποκαταστήσει την εικόνα του σε διεθνές επίπεδο". Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία κίνηση η οποία ουδεμία σχέση έχει με ότι έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι άξια συγχαρητηρίων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ είχε ευχηθεί καλή τύχη στην Παρτίζαν (αντίπαλο του Ολυμπιακού) και την ΤΣΣΚΑ (αντίπαλο της ΑΕΚ). Δίχως αμφιβολία πρόκειται για δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κινήσεις...

Δείτε το σχετικό ποστ της ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ