ΑΕΚ

H AEK έχει στο μυαλό και έξτρα κίνηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από τις ήδη δρομολογημένες κινήσεις ενίσχυσης, στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ υπάρχει και μια ακόμα έξτρα… σκέψη . Το Sport24.gr αναλύει.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ, (τουλάχιστον) ενός εξτρέμ αλλά και ενός στόπερ από την στιγμή που παραχωρήθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, είναι κινήσεις που ήδη έχουν μπει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και κυρίως πριν η αποστολή αναχωρήσει στις 2 του Ιούλη για το Κίελτσε.

Όμως εκτός από μεταγραφές σ’ αυτές τις τρεις θέσεις, φαίνεται πως στην ΑΕΚ ήδη κάνουν σκέψεις και για μια κίνηση στα χαφ. Προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Ισραηλινοί έγραψαν περί ενδιαφέροντος για τον Νιγηριανό, Τζον Όγκου. Είναι οι εκκρεμότητες που ήδη υπάρχουν στις επιλογές του ρόστερ για τη μεσαία γραμμή, που βάζουν στην άκρη του μυαλού του Μαρίνου Ουζουνίδη, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα χαφ. Και το Sport24.gr αναλύει αυτές τις εκκρεμότητες.

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΕ

Θεωρητικά στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, υπολογίζεται και η παρουσία του Παναγιώτη Κονέ, σε ρόλο "οκταριού". Στην πράξη ωστόσο, η υπόθεση παραμένει ανοικτή και "παγωμένη" ακόμα και τώρα. Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ο Κονέ δεν έχει καν ακόμα ξεμπερδέψει με την Ουντινέζε. Το συμβόλαιο με τους Ιταλούς, ακόμα δεν έχει λυθεί.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βεβαίως η Ουντινέζε εξακολουθεί να μην έχει στα πλάνα της τον Κονέ και ως εκ τούτου θα προχωρήσει το διαζύγιο. Χωρίς όμως να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους Ιταλούς, όσο και αν πιέζει ο παίκτης. Ενώ όταν θα μείνει ελεύθερος ο Κονέ, θα πρέπει να οριστικοποιήσει και την συμφωνία του με την ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ενδεχομένως να προκύψουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα. Όμως προς το παρόν η υπόθεση είναι "παγωμένη".

Ο ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΜΟΡΑΝ

Η επιθυμία και η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, είναι να περάσει από "κόσκινο" όλους τους παίκτες του ρόστερ, κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Κίελτσε. Ου μη του Έρικ Μοράν εξαιρουμένου.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να δώσει στον Ισπανό χαφ την ευκαιρία να δείξει στην προετοιμασία, αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ουζουνίδης δεν έχει ήδη μια πρώτη εικόνα από τα πεπραγμένα του Ισπανού χαφ στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε. Και σε κάθε περίπτωση, ο Μοράν είναι υπό… κρίση.

Ο "ΦΕΥΓΑΤΟΣ" ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ

Από την αξιολόγηση του υλικού που θα κάνει ο Ουζουνίδης στην Πολωνία, δεν εξαιρείται ούτε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Άλλωστε δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αποχώρησης του παίκτη, τουλάχιστον προς το παρόν. Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Αϊντάρεβιτς, είναι φευγάτος.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πραγματικότητα είναι πως ο Σουηδοαλβανός δεν έδειξε σπουδαία πράγματα αυτόν τον 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει τάσεις φυγής και μάλιστα έντονες. Κι είναι άγνωστο αν μπορεί να μεταμορφωθεί στην προετοιμασία.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ