ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρη ήταν η θέση της ΑΕΚ στη συνάντηση των πέντε και ως προς τους υπαινιγμούς του Ολυμπιακού και ως προς την πρόταση για το ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ πήγε στην συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων "μεγάλων" με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με μια ολοκληρωμένη πρόταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως καταρχάς ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, χρειάστηκε να δώσει απάντηση στους υπαινιγμούς της πλευράς του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

"Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς και είναι ελεγμένη σε όλα τα επίπεδα από τις αρμόδιες αρχές", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στη συνάντηση και πρόσθεσε: "Αν μιλάμε για επίπεδο επηρεασμού και διαφάνειας, τότε θα πρέπει να σταθούμε και σε αδικήματα που σχετίζονται με ποδόσφαιρο και υπάρχουν διώξεις, αλλά σε αυτό το τραπέζι δεν ήρθαμε για αυτό".

Άλλωστε, η πλευρά της ΑΕΚ επεδίωξε τη συναίνεση στη συνάντηση αυτή και κυρίως ως προς το θέμα της ανάγκης για άμεσες εκλογές στην ΕΠΟ, αλλά και ενός σχεδίου για να εξασφαλιστεί η ισοτιμία στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως "εδώ είμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου όπως είπε ο Υπουργός. Προφανώς όταν όλοι έχουν τη δική τους θέση το πράγμα γίνεται δυσκολότερο. Για να είμαστε εποικοδομητικοί και αποτελεσματικοί πρέπει να βρούμε αυτά στα οποία συμφωνούμε και μας ενώνουν για να μπούμε στη σωστή αφετηρία. Και δεν είναι σωστό να ξεκινάμε με εκβιαστικά διλήμματα και με αρνητισμό, αλλά να προχωρήσουμε στην καταγραφή θεμάτων και προβλημάτων".

Ο Λυσάνδρου έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση αγώνων, τις μετακινήσεις των οπαδών, του δανεικούς στις ομάδες και τόνισε πως "αν υπάρχουν επηρεασμοί στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και δεκάδες δικλείδες ασφαλείας για να τα αντιμετωπίσουμε. Σκοπός όλων μας όπως είπε ο Υπουργός είναι να θέσουμε κανόνες για πιο αξιόπιστο ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ