"Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς"

"Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς"

Ξεκάθαρη ήταν η θέση της ΑΕΚ στη συνάντηση των πέντε και ως προς τους υπαινιγμούς του Ολυμπιακού και ως προς την πρόταση για το ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ πήγε στην συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων "μεγάλων" με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με μια ολοκληρωμένη πρόταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως καταρχάς ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, χρειάστηκε να δώσει απάντηση στους υπαινιγμούς της πλευράς του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

"Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς και είναι ελεγμένη σε όλα τα επίπεδα από τις αρμόδιες αρχές", τόνισε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στη συνάντηση και πρόσθεσε: "Αν μιλάμε για επίπεδο επηρεασμού και διαφάνειας, τότε θα πρέπει να σταθούμε και σε αδικήματα που σχετίζονται με ποδόσφαιρο και υπάρχουν διώξεις, αλλά σε αυτό το τραπέζι δεν ήρθαμε για αυτό".

Άλλωστε, η πλευρά της ΑΕΚ επεδίωξε τη συναίνεση στη συνάντηση αυτή και κυρίως ως προς το θέμα της ανάγκης για άμεσες εκλογές στην ΕΠΟ, αλλά και ενός σχεδίου για να εξασφαλιστεί η ισοτιμία στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως "εδώ είμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου όπως είπε ο Υπουργός. Προφανώς όταν όλοι έχουν τη δική τους θέση το πράγμα γίνεται δυσκολότερο. Για να είμαστε εποικοδομητικοί και αποτελεσματικοί πρέπει να βρούμε αυτά στα οποία συμφωνούμε και μας ενώνουν για να μπούμε στη σωστή αφετηρία. Και δεν είναι σωστό να ξεκινάμε με εκβιαστικά διλήμματα και με αρνητισμό, αλλά να προχωρήσουμε στην καταγραφή θεμάτων και προβλημάτων".

Ο Λυσάνδρου έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση αγώνων, τις μετακινήσεις των οπαδών, του δανεικούς στις ομάδες και τόνισε πως "αν υπάρχουν επηρεασμοί στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και δεκάδες δικλείδες ασφαλείας για να τα αντιμετωπίσουμε. Σκοπός όλων μας όπως είπε ο Υπουργός είναι να θέσουμε κανόνες για πιο αξιόπιστο ποδόσφαιρο".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μλάντιτς: Ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'διαστημικό' θωρηκτό που μετέφερε τον Αιγύπτιο πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής

Το μαύρο θωρακισμένο "Jammer" του Αλ Σίσι έχει κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση ασύμμετρων και τρομοκρατικών απειλών

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24