ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για Αζντάρεβιτς"

"Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για Αζντάρεβιτς"
BILDBYRAN

Σουηδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση της AEK στον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Έρεμπρο, Αστρίτ Αζντάρεβιτς. Τι απαντά ο ίδιος για το φημολογούμενο "κιτρινόμαυρο" ενδιαφέρον. (video)

Η ΑΕΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα στην χειμερινή περίοδο την απόκτηση ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, για λόγους ευνόητους, ψάχνει πρώτα στην αγορά της Βόρειας Ευρώπης.

Και μια περίπτωση όπως αυτή του αρχηγού της ολυμπιακής εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Αστρίτ Αζντάρεβιτς, που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, ταιριάζει σ’ αυτό που θέλει η ΑΕΚ. Και έχει μπει στο μπλοκάκι του Μαϊστόροβιτς. Ωστόσο οι Σουηδοί πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση. Σύμφωνα με το σουηδικό σαιτ " fotbollskanalen.se", η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον 26χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό της Έρεμπρο.

Με τον ίδιο πάντως, να προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση στην σχετική ερώτηση. "Δεν έχω τίποτα να πω. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα αλλά πρέπει να πω ότι η γενική εικόνα θα είναι η σωστή. Όχι μόνο αυτή που αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά και έξω από το γήπεδο και φυσικά το οικονομικό κομμάτι. Αισθάνομαι πως έχω πολλά να δώσω. Θέλω να πάω καλύτερα από πέρυσι, τι θα γίνει θα το δούμε", απάντησε ο Αζντάρεβιτς στην ερώτηση αν έχει επαφή με την ΑΕΚ. Ενώ για το συμβόλαιο του με την Έρεμπρο, το οποίο λήγει τον Δεκέμβρη, τόνισε.

"Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Θα κάνω αυτό που αισθάνομαι καλύτερο για μένα. Αν είναι στην Έρεμπρο ή σ' άλλη ομάδα, δεν το ξέρω. Αισθάνομαι πως θέλω να κερδίσω κάτι. Στην Έρεμπρο αισθάνομαι σαν το σπίτι μου αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα. Θα δούμε. Θα αποφασίσω τις επόμενες εβδομάδες", ήταν τα λόγια του Σουηδού μέσου ο οποίος έχει φέτος 4 γκολ και επτά ασίστς σε 24 ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ