ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναλαμβάνει την κηδεία του Κανάκη

Η ΑΕΚ αναλαμβάνει την κηδεία του Κανάκη

Ο Γιάννης Κανάκης "έφυγε" για το μεγάλο ταξίδι και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια. Η ΑΕΚ αναλαμβάνει την κηδεία του.

Χθες (24/3) ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για την ΑΕΚ, καθώς έχασε έναν από τους μεγάλους "αρχηγούς" της. Ο Γιάννης Κανάκης "έφυγε" για το μεγάλο ταξίδι και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια.

Μάλιστα, με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, την δαπάνη της κηδείας, που θα γίνει την Δευτέρα (28/3) το μεσημέρι, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΑΕΚ. Επίσης ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, με μια ανακοίνωση, αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κανάκη:

"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο του Γιάννη Κανάκη. Ο αγαπητός σε όλους μας Γιάννης δόξασε όσο λίγοι τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό και υπήρξε για όλους μας εμπνευστής και οδηγός. Είμαστε κοντά στην οικογένειά του αυτές τις δύσκολες ώρες και ο Σύνδεσμος μας θα τον συνοδεύσει σύσσωμος το μεσημέρι της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο της Καισαριανής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ