ΑΕΚ

Γυρίζει για το φινάλε ο Μάνταλος

Γυρίζει για το φινάλε ο Μάνταλος

Ο μεγάλος στόχος του Πέτρου Μάνταλου, είναι να προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως στην αγωνιστική δράση, για να παίξει στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως από τα πρώτα λεπτά μόλις ξεπέρασε το σοκ του τραυματισμού στο γόνατο, υπήρχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του Πέτρου Μάνταλου. Όχι απλώς να επιστρέψει και πάλι δυνατός. Όχι μόνο να το κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά να το πετύχει και πριν το φινάλε της φετινής σεζόν. Και να προλάβει να παίξει, έστω και σ’ ένα ή δυο ματς της ΑΕΚ.

Μ’ αυτό το στόχο στο μυαλό, ο Μάνταλος δουλεύει και σκληρά και καθημερινά, χωρίς καν ρεπό. Κάτι που έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει μπει ήδη στον πέμπτο μήνα της αποθεραπείας του. Η δουλειά του πηγαίνει καλά και εκείνο που φαίνεται, είναι πως ο Μάνταλος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. Θα προλάβει να είναι εγκαίρως ξανά έτοιμος, ώστε να μπορέσει να παίξει, έστω και σ’ ένα ματς πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του κυπέλλου, αν προκριθεί η ΑΕΚ.

Γυρίζει για το φινάλε ο Μάνταλος

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ένωση δίνει στις 29 Απριλίου, το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα, συμπληρώνονται ακριβώς έξι μήνες από τον τραυματισμό του Μάνταλου στο γόνατο. Όσος χρόνος δηλαδή είχε αρχικά προβλεφθεί για την απουσία του από την αγωνιστική δράση, ενώ στις 5 Μαίου υπάρχει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και στις 12 ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο Μάνταλος την προηγούμενη φορά που είχε κάνει και πάλι επέμβαση στο γόνατο, είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν καν συμπληρωθεί εξάμηνο. Ενώ νωρίτερα επέστρεψε και όταν είχε σπάσει την μύτη του. Στόχος του αρχηγού της ΑΕΚ είναι κάτι αντίστοιχο, να καταφέρει και τώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ