ΑΕΚ

Γύρισε "κεφάτος" ο Βάργκας

Γύρισε "κεφάτος" ο Βάργκας
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, Ρόναλντ Βάργκας, έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με μπάλα και... "έγραφε" συνέχεια στο πρόγραμμα της ΑΕΚ. (VIDEO)

Πέντε μέρες άδεια είχε πάρει ο Ρόναλντ Βάργκας για να παντρευτεί και όταν χθες (3/7) ενσωματώθηκε με την αποστολή της ΑΕΚ εδώ στο Κίελτσε, χρειάστηκε δυο προπονήσεις με ατομικό πρόγραμμα για να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Όμως στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, ο Βενεζουελάνος για πρώτη φορά μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και είχε μεγάλα κέφια.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Στις ασκήσεις για τα τελειώματα φάσεων, ο Βάργκας είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Ενώ στο δίτερμα έπαιξε ως μπαλαντέρ και είχε πολύ καλή παρουσία. Πάντως το "διπλό" που έπαιξαν οι παίκτες της ΑΕΚ έληξε αυτή την φορά χωρίς νικητή και χωρίς γκολ. Με τον Κολοβέτσιο να παίρνει την θέση του Άρθο που έφυγε από το Κίελτσε, στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας.

Μέσα ο Γιόχανσον, εκτός ο Σιμόες

Όσον αφορά τους δυο αμυντικούς μέσους της ΑΕΚ που απουσίασαν από την πρωινή προπόνηση, στην απογευματινή έδωσε το παρών στο κανονικό πρόγραμμα ο ένας εξ αυτών. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Αντίθετα ο Αντρέ Σιμόες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Αμέσως μετά το τέλος του διπλού, ο Έλντερ Μπαρμπόζα έβγαλε το παπούτσι του καθώς είχε ενοχλήσεις στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού, το οποίο μάλιστα είχε δεμένο. Έστω και ξυπόλητος, ο Πορτογάλος ακολούθησε την αποθεραπεία. Και στη συνέχεια ενημέρωσε τον Κετσπάγια για το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπακασέτας: "Έτσι επέλεξα την ΑΕΚ"
Προχωρά για Τσοπ, κρίνεται του Τσαβαρία
Το κίνητρο για τα… χιλιόμετρα στην ΑΕΚ
Πρώτα θα τρέχει η ΑΕΚ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ