ΑΕΚ

Γρίφος ο παρτενέρ του Βράνιες ενόψει Ξάνθης

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ "πονοκεφαλιάζει" περισσότερο για τον… παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες, ενόψει του ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μέχρι ο Μανόλο Χιμένεθ να δει (στη σημερινή προπόνηση), ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες στα Σπάτα και ετοιμοπόλεμο, προφανώς θα κάθεται σε "αναμμένα κάρβουνα". Ωστόσο όλα τα μηνύματα που έχει στείλει ο Βόσνιος αμυντικός στους ανθρώπους της ΑΕΚ, έστω και από… τηλεφώνου, είναι καθησυχαστικά ως προς τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο του. Βεβαίως ο Χιμένεθ θέλει χειροπιαστές αποδείξεις ετοιμότητας του Βράνιες, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Πάντως σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις, ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" του Ισπανού τεχνικού ενόψει του ματς της Κυριακής (15/10) στην Ξάνθη, δεν είναι η παρουσία του Βόσνιου, αλλά η επιλογή που θα κάνει στον παρτενέρ του, στο κέντρο της άμυνας. Με δεδομένο πως τόσο ο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Τσόσιτς, είναι εκτός μάχης. Το Sport24.gr αναλύει τις πιθανές επιλογές του Χιμένεθ, για την θέση δίπλα στον Βράνιες, στο κέντρο της άμυνας.

Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θα αποτελούσε την πλέον προφανή επιλογή, αν δεν είχε υπήρχε μια παράμετρος. Ο Λαμπρόπουλος έχει μόλις επιστρέψει μετά επέμβαση στους χιαστούς και έξι μήνες απουσίας. Έχει προλάβει να βάλει στα πόδια του μόνο 80 λεπτά, στο φιλικό με την Παναχαϊκή. Βεβαίως έδειξε έτοιμος, ενώ έχει συμπληρώσει σχεδόν τρεις εβδομάδες, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Επομένως θεωρητικά αποτελεί επιλογή για τη θέση του παρτενέρ του Βράνιες.

Ο ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θεωρητικά αποτελεί τον πέμπτο στόπερ στην ιεραρχία της φετινής ΑΕΚ. Καθαρόαιμος κεντρικός, τον οποίο όμως ο Χιμένεθ δεν εμπιστεύτηκε στο ματς με τον Αστέρα, παρόλο που δεν είχε στην διάθεση του ούτε τον Τσιγκρίνσκι, ούτε τον Τσόσιτς, ούτε τον Λαμπρόπουλο. Θεωρητικά ο Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να έχει τον Τζανετόπουλο ως επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Αν όμως δεν τον εμπιστεύτηκε στην Τρίπολη, δύσκολα θα το κάνει στην Ξάνθη.

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν η έκπληξη που έκανε ο Χιμένεθ στην Τρίπολη. Προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον νεαρό σε ρόλο στόπερ στο πλευρό του Βράνιες. Δεν τα είχε πάει και άσχημα ο Γιαννούτσος, παρά τα κάποια λάθη λόγω της απειρίας του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χιμένεθ μετακίνηση τον νεαρό σε ρόλο αριστερού μπακ. Όμως φάνηκε που του ταιριάζει καλύτερα του Γιαννούτσου, η θέση του στόπερ. Δύσκολα όμως θα τον εμπιστευτεί ο Χιμένεθ για δεύτερο σερί εκτός έδρας κρίσιμο ματς.

Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία, ο Σουηδός μέσος έχει αποτελέσει πολλές φορές λύση εκτάκτου ανάγκης για το κέντρο της άμυνας. Και σε τριάδα αλλά και σε δίδυμο. Η ατάκα "όταν υπάρχουν απουσίες αμυντικών και δεν μπορούν να τις καλύψουν αμυντικοί, τότε την δουλειά πρέπει να κάνουν οι μέσοι", που είπε ο Χιμένεθ χθες (12/10) στην κάμερα της Nova, άφησε ενδείξεις πως σκέφτεται και τον Γιόχανσον ως παρτενέρ του Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Παρόλο που αυτό θα αφαιρέσει μια επιλογή από τη μεσαία γραμμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ